Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Productos higiénicos y sanitarios más eficaces

Productes higiènics i sanitaris més eficaços

15/05/2005
Foto de "Productes higiènics i sanitaris més eficaços"

Amb la introducció de la nova gamma de Borflow, graus de polipropilè homopolímer de baixa viscositat, Borealis ha fixat un nou estàndard en les prestacions barrera per a aplicacions de no teixits com ara bolquers, vestuari sanitari o productes d'higiene femenina.

Els nous productes, denominats Borflow HL604FB, HL608FB i HL612FB, responen a la creixent demanda dels productors per fabricar plàstics més sensibilitzats amb el medi ambient i perquè els clients puguin adquirir productes més saludables per als seus fills, com són uns bolquers que proporcionin millors propietats enfront dels líquids.

Aquestes clares necessitats van conduir a Borealis a investigar les limitacions de les propietats d'aquest tipus de productes existents al mercat.

"Entenent els mecanismes de les actuals propietats, vam ser capaços de trobar solucions per les qüestions subjacents i augmentar els nostres productes per assolir nous estàndard és de funcionament", diu Nina Ackermans, Applications Màrqueting Manager.

Els polímers Borflow permeten la producció d'una teixit més homogeni, millorant perceptiblement l'efecte barrera. En les estructures compostes com les dels bolquers, els nous graus Borflow incrementen la resistència als líquids i humitat.

Permet reduir el gruix dels productes, proporciona suavitat i redueix costos del producte final.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    09/05/2024

  • Newsletter Plástico

    02/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis