Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Marfrío recibe el Superior Taste Award con la raba empanada y el calamar patagónico

Marfrío rep el Superior Taste Award amb la raba empanada i el calamar patagónico

12/07/2012

10 de juliol de 2012

La raba empanada i el calamar patagónico enter Marfrío, avalats per 60 xefs de les associacions culinàries més prestigioses d'Europa, han rebut el premi a el ‘Sabor Superior’ que atorga l'International Taste&Quality Institute (ITQI), un dels principals guardons internacionals dins del món de la restauració en el qual es premia la qualitat.

Marfrío, es converteix en la primera empresa gallega i espanyola de peix congelat guardonada per ITQI, el reconeixement del qual al sabor, és l'únic atorgat per líders d'opinió, com a xefs i sumilleres amb estels Michelín. Seixanta d'ells van participar en el tast a cegues de la raba empanada i el calamar patagónico, valorant criteris com l'aspecte, l'olor, la textura i el sabor i atorgant als productes un estel d'or.

Aquesta distinció permet afermar la fidelitat dels consumidors, que ja van dipositar la seva confiança fa uns mesos en aquests productes premiant-los amb el segell ‘Sabor de l'Any 2012’, a més de valorar els alts estàndards de qualitat que segueixen tots els productes de la companyia. Amb aquest reconeixement professional, Marfrío dóna valor afegit als seus productes i aconsegueix diferenciar-se dels seus principals competidors en un mercat cada vegada més globalitzat.

Imagen
El mètode d'avaluació d'ITQI és molt estricte. El premi recompensa als productes candidats, sempre que pels seus propis mèrits superin una puntación del 70%. Durant les avaluacions es realitzen tastos a cegues dels productes segons un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós que duu a terme el jurat d'ITQI, format per restauradores i sumilleres de 13 països diferents i procedents d'associacions culinàries de prestigi com l'Associació de Cuiners d'Espanya, l'Acadèmia Culinària de França o la Maitres Cuisiniers de Bèlgica i França. Per dur a terme les valoracions és necessari que tots els membres del jurat rebin simultàniament el producte a catar del que solament saben la seva categoria, però del que desconeixen la seva procedència i envàs, per assegurar la màxima objectivitat en els resultats.