Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Congreso Aecoc 2011 convierte a Sevilla en capital del gran consumo

El Congrés Aecoc 2011 converteix a Sevilla en capital del gran consum

25/10/2011

25 d'octubre de 2011

Sevilla acull aquesta setmana el Congrés Aecoc 2011, el major punt de trobada del gran consum, que anualment reuneix a més de mil alts directius per prendre el pols al sector i analitzar les seves principals tendències. En aquesta ocasió, la complexa conjuntura econòmica cobrarà un paper fonamental al seu programa, en el qual participen prestigiosos empresaris i analistes de la talla de F. Javier Camp, president de Grup Zena, expresident de Dia i actual president d'Aecoc; Marcos de Cinquè, president de Coca Cua Iberia; Santiago Roces, president i CEO de Save a Lot; Colin Smith, president de Poundland; Nacho Somalo, president del mercat europeu d'Alice.com; Luis Osuna, CEO-director general de Covirán; o Josep Piqué, president de Vueling i del Cercle d'Economia, entre uns altres.

El Congrés Aecoc 2011 s'obre el dimarts dia 25 amb un sopar de benvinguda en la qual participa el professor de la Universitat de Nova York i membre de l'Acadèmia de Medicina de Nova York, Luis Rojas Marcos. Després de viure en primera persona els atemptats viscuts en aquesta ciutat l'11 de setembre de 2001, oferirà als assistents les “claus per superar l'adversitat”.

El punt de trobada, que aquest any compleix la seva XXVI edició, està organitzat per Aecoc, l'Associació de Fabricants i Distribuïdors, que agrupa a prop de 25.000 companyies. En el seu conjunt, les empreses associades a Aecoc facturen el 20% del PIB nacional i generen més de 2 milions d'ocupacions.