Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Desafíos y tendencias del marketing alimentario, a debate en Valencia
Un dotzena de ponents d'alt nivell compartiran els desafiaments al fet que s'enfronten tots els dies perquè les seves marques siguin referents en el competitiu i canviant entorn del màrqueting alimentari a Espanya

Desafiaments i tendències del màrqueting alimentari, a debat a València

12/11/2013

Les últimes novetats en màrqueting alimentari i de la gran distribució influeixen i marquen tendència en els aliments que es consumeixen a Espanya. Els propers 21 i de 22 de novembre, València acollirà l'I Congrés de Màrqueting Alimentari d'Espanya M4F-Ainia, una iniciativa pionera que reunirà a més d'un centenar de gerents i responsables de màrqueting de les principals marques d'alimentació del nostre país, distribució i associacions sectorials.

Imagen

Els desafiaments actuals

Un dotzena de ponents d'alt nivell compartiran els desafiaments al fet que s'enfronten tots els dies perquè les seves marques siguin referents en el competitiu i canviant entorn del màrqueting alimentari a Espanya, les seves problemàtiques i com les estan resolent. Quines innovacions en màrqueting fan els líders per guanyar eficiència i augmentar la seva ROI.

Al costat d'ells, altres 100 professionals del màrqueting i gerents d'empreses d'alimentació, begudes i gran consum, se sumaran a ells en un networking col·laboratiu per conèixer cap a on va el màrqueting i les disciplines afins en la indústria alimentària. Iniciatives orientades a la internacionalització, la venda online, la innovació comercial i en producte, les estratègies de preu i marca o l'envàs.

A més, el congrés farà una radiografia de les tendències de gran consum en alimentació a Espanya, desgranarà les estratègies actuals de fabricants i distribució i oferirà totes les possibilitats que ara mateix estan disponibles al canal online. A més, es tractaran temes clàssics com les estratègies en el punt de venda, la recerca de tendències i el creixent protagonisme del consumidor, que condueix cap a la personalització i segmentació creixent de productes.

Ràpida evolució

La ràpida evolució del màrqueting alimentari i la seva adaptació a les preferències del consumidor influeix cada vegada més en el consum d'aliments: 'els aliments sense' —sense greix, sense additius, sense conservants— que s'han duplicat en els últims anys; les marques blanques, els reclams nutricionals i de salut, els 'productes a la carta', el saludable o el valor afegit de l'envàs són tendències clau en l'actualitat. En un mercat de ràpid avanç Afecta la situació de l'actual crisi de consum en les tendències del màrqueting? Quins productes alimentaris s'oferiran en un futur proper? Com està afectant l'i-comerce i el nou entorn digital al màrqueting d'aliments?

El programa

La cita clau per al sector alimentari espanyol, organitzat per la revesteixi Màrqueting4Food i Ainia Centre Tecnològic, reunirà als més destacats ponents d'empreses i associacions del sector agroalimentari, entre ells: Jaime Palafox, director d'Assumptes Econòmics i Internacionalització de Fiab; Ángeles Zabaleta Romay, Shopper Lead de Nielsen Iberia i França; Juan Povedano, responsable de Màrqueting en Central Lletera Asturiana; Jorge Sáiz, Màrqueting Manager d'ITC Packaging; Mateo Blay, president de l'Agència Agr!; Isabel Ortiz, fundadora de Mumumío; Aurelio del Pi, director general de l'Associació de Cadenes Espanyoles de Supermercats (Acces); Sergio Jiménez, fundador i editor de Game Màrqueting, Idelfonso Gran, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials; Diego de l'Aigua, director comercial i de màrqueting d'Ainia Centre Tecnològic; i Eduardo Martínez, CEO en Xternaliza Màrqueting Online.

El congrés explica a més amb el patrocini de Val venosta, Xternaliza.es, Consumolab, Procomel, S.L. i Levante-EMV, així com amb la col·laboració d'associacions sectorials com Fenil, Asemesa, Fedacova, Aneabe i DeCategoría – Aliments de la Comunitat Valenciana.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.