Imcoinsa 1985, S.L. - Vibradores per formigó

Imcoinsa 2V84 - 2V85 serie Multix

Vibradors i convertidors externs: es poden connectar simultàniament fins a sis vibradors externs

Fotografia de Vibradors i convertidors externs
Amb el convertidor electrònic Multix es poden connectar simultàniament fins a sis vibradors externs.

Les sis preses disponibles estan agrupades en tres selectores d'accionament i temporització. Cadascun d'aquests grups permet la seva marxa / paro de forma independent i disposa d'una temporització de 0 a 120 segons, garantint sempre les condicions idònies de vibració.

Un indicador lluminós mostra el temps transcorregut en vibració i, tant en l'arrencada com en l'atur, es disminueix progressivament el règim de revolucions reduint sensiblement la fatiga dels equips.

El conjunt es presenta en un pràctic carro de transport i incorpora un prolongador de 10 metres de cable H07RN de 2,5 mm2, aportant una gran mobilitat. Disposa d'interruptor d'emergència per a l'atur instantani de tots els equips davant qualsevol eventualitat.

Els vibradors externs Cód. 2V85 disposen de regulació longitudinal i de profunditat en la seva mordassa, per la qual cosa són compatibles i adaptables a la pràctica totalitat de sistemes d'encofrat del mercat.

El vibrador es presenta amb només un metre de cablejat, afavorint les labors de muntatge i apilament. Pel seu conexionado es faciliten els prolongadores 2V79 de 10 metres de longitud addicional.