Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Compressors mòbils

ZoneAir Xats 1020

Compressor transportable: per a aplicacions estacionals o temporals de petroli i gas

Fotografia de Compressor transportable
Atles Copco ha introduït el ZoneAir Xats 1020, un compressor transportable en contenidor amb certificació Atex per a la indústria petroliera i del gas. Amb una capacitat de 29 m³/min (1020 cfm) a 10,3 bar (150 psi), el ZoneAir XATS 1020 ofereix un rendiment eficient en nombroses aplicacions.

El ZoneAir Xatx 1020 s'emprarà principalment en plataformes marines i plataformes FPSO per a aplicacions de pintura i chorreo de sorra, crema de gas, proves de pous i recuperació millorada de petroli. Com a inversió a llarg termini, el ZoneAir Xats 1020 ofereix un baix cost de propietat amb un manteniment simplificat i un dipòsit de combustible d'acer al carboni de 665 litres (175 galons) per a vuit hores de funcionament a plena càrrega, que permet un major temps productiu.

Com a opció de lloguer, el ZoneAir Xats 1020 és idoni per a aplicacions estacionals o temporals de petroli i gas. Amb la seva carrosseria en contenidor i les ranures per a carretó elevador, resulten més fàcils de transportar i apilar, aportant flexibilitat i versatilitat. Els clients de lloguer es beneficien de l'última tecnologia de compressors "Zona 2" així com d'una reducció del temps de parada amb el suport tècnic 24/7 opcional de la divisió Specialty Rental d'Atles Copco.

El ZoneAir Xats1020 té un motor dièsel Cummins QSM 11 que compleix les normes Tier 3 i inclou el nou element de cargol C190 d'Atles Copco. El motor incorpora components antideflagrantes Pyroban, tals com una vàlvula de tancament d'admissió, apagallamas, sistema d'alternador i bateria EXD, refrigerador dels gasos de fuita refredada per aigua, supresor d'espurnes i sistema de control de seguretat del motor.