Ubaristi, S.A. (Kubota) - Miniexcavadores de cadenes

Kubota U10-3

Miniexcavadora: idònia per a la demolició d'interiors

Fotografia de Miniexcavadora
Kubota, marca representada per Ubaristi, S. a., compta amb una miniexcavadora ideal per a la demolició d'interiors: el model O10-3, de 990 kg de pes. Aquest és el pes idoni per treballar dins dels edificis, on cal tenir en compte la resistència per m2 del sòl on es va a treballar.

La miniexcavadora O10-3 disposa d'amplària variable del tren de rodatge, podent reduir l'amplària total de l'equip a 75 cm, per la qual cosa compta amb la grandària idònia per al treball en interiors. A més, en ser un model Kubota O, la màquina gira dins de les erugues, sense sobresortir ni un centímetre, per la qual cosa l'O10-3 és la màquina més preparada per a treballs en llocs estrets, d'espai molt reduït. Al no comptar amb sortint posterior, podríem dir que la miniexcavadora O10-3 és ultracompacta.

També està equipada amb el circuit auxiliar protegit. L'operari no necessita incorporar els flexibles del circuit auxiliar, ja que la màquina ho porta de sèrie. D'aquesta forma, es pretén evitar danys en els flexibles hidràulics. L'O10-3, juntament amb la Kubota K008-3, és l'única miniexcavadora de la seva categoria amb els flexibles del circuit auxiliar situats dins del braç principal i que arriben fins a l'extrem del braç principal.

Els bulones d'aquests equips permeten un canvi senzill d'implemento. Aquesta característica permet una ràpida retirada i substitució d'accessoris sense utilitzar eines. La completa obertura del capó del motor facilita l'accés als components, i tots els punts de lubricació de l'equip frontal, que estan situats en el costat dret, per a un greixatge fàcil i ràpid. Una altra característica remarcable de l'O10-3 és la facilitat de transport, ja que té 3 punts d'izamiento que fan fàcil i segur aquest exercici necessari per incorporar l'equip al lloc de treball.