Epiroc - Cisalles i pinces per la demolició

Epiroc CC 6000

Cisalles hidràuliques de demolició: amb dos braços mòbils i dos cilindres

Fotografia de Cisalles hidràuliques de demolició
El model CC 6000 manté el disseny de tota la línia de producte de les cisalles hidràuliques de demolició d'Atles Copco. El sistema amb dos braços mòbils i dos cilindres s'ha preservat: ofereix una força de cort constant al llarg de tot el cicle de tancament. I la combinació entre braç senzill i doble permet una alta estabilitat també, sota extremes solicitacions. Per a la CC 6000 també estan a disposició tant els braços universals (Versió O) com els de tall d'acer (Versió S).

Els braços de la cisalla són estables i estan subjectes mitjançant un bulón central. Els temps de muntatge per al canvi dels mateixos s'ha reduït un 75% en comparació dels quals disposen de coixinets separats. Tots dos braços poden ser muntats i desmuntats com una única unitat, després CAPS, el sistema d'acoblament i posicionament permet unir tots dos després del desmuntatge.

El canvi dels braços en l'obra és possible. El cost del temps i del transport al taller pertanyen al passat. El pràctic concepte de peces de desgast estalvia temps: dents de demolició i fulles de tall poden fàcilment ser substituïdes en l'obra, així com intercanviades.