JS Metallic Solutions - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
JS Metallic Solutions
Sant Pere de Casserres, 3 - P. Industrial Malloles
08500 Vic (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938897066   +34‑652824257  
🖷:  +34‑938861647
w:  www.solucions-metaliques-js.com
Fabricació i muntatge d'estructures metàl·liques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
JS Metallic Solutions

L'empresa

Estructuris, Muntatges i Soldadures JS és una empresa dedicada al muntatge d'estructures metàl·liques amb acabats professionals i de qualitat. Oferim una gran varietat de possibilitats dirigides a diferents sectors, tant de l'empresa constructora com en empreses de producció i serveis.

Ens hem especialitzat en sectors tan diversos com:

  • Obra pública: Construccions metàl·liques per a carrers, parcs, jardins, voreres… Subministro i fabricació de mobiliari urbà d'espais públics amb execució personalitzada de dissenys col·laborant amb arquitectes, arquitectes tècnics i dissenyadors.
  • Obra civil: treballs en construccions metàl·liques per a edificis públics (universitats, instituts, escoles, piscines municipals, edificis residencials, urbanitzacions…). Elaboracions de tipus manyà (baranes, portes, reixes, rematades de xapa, sostres falsos etc.) Muntatges d'estructures metàl·liques per a la construcció de naus, locals, altells, estructures galvanitzada, fixes o desmuntables.
  • Indústria alimentària i/o química: Instal·lacions alimentàries d'indústries cárnicas, làctiques, vegetals, sucs, menjar precuinat… Assessorament i elaboració d'estudis i projectes tècnics d'enginyeria alimentària. Conductes per a fluids en canonades d'acer inoxidable 304 i 306, soldadures manuals homologades i soldadures amb Orbital en atmosfera protegida. Construcció de canonades per a fluids corrosius, delicats, a pressió, vapor i aire comprimit. En compliment de l'aplicació de normatives alimentàries CE i FDA.
  • Muntatges industrials: Muntatges de maquinària, d'instal·lacions fotovoltaiques mòbils, manteniments industrials.
  • Sector serveis: Equipaments per a bars i restaurants, equipaments per a platges (dutxes, baranes, bancs…) i altres equipaments en zones d'oci.