Aspiraciones Perca, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Aspiraciones Perca, S.L.
Ctra. Barrio San Fabian, s/n
49140 Tábara (Zamora) Espanya
☎:  +34‑980590043  
🖷:  +34‑980590317
w:  www.aspiracionesperca.com
Aspiració industrial i caldera de biomassa
Presentación
Aspiraciones Perca, S.L.

Aspiracions Perca, S.L., des del seu inici en 1975 posa a disposició el disseny i producció de sistemes i instal·lacions d'aspiració, depuració, ventilació i filtració industrial respectuoses amb el medi ambient.
Experiència, tradició i afany de superació han estat sempre el vincle d'unió de les diferents persones que conformen l'equip productiu i l'adreça de l'empresa.
L'objectiu comú és l'aportació al mercat de productes d'aspiració industrial amb la màxima qualitat, (Certificat AENOR), amb identitat pròpia i que han estat projectats, desenvolupats i certificats íntegrament en les seves instal·lacions, a fi de buscar la plena satisfacció dels clients, oferint-los a tot moment les solucions que millor s'adaptin a les seves necessitats.
Els seus productes i instal·lacions consten de: bateries de filtres, sitges d'emmagatzematge, aspiradors, extractors, calderes de biomassa, trituradores, taules d'escatat, col·lectors individuals, cabines d'aspiració per a la Indústria de la pedra, cabines presurizadas de vernissat i escatat.