Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ulma y Hubtex ofrecen toda una gama de soluciones para la manipulación de cargas largas
La marca alemanya disposa de models multidireccionales, bidireccionals, ‘cuatrocaminos’ i apiladores, amb motors diésel, LPG o elèctrics de corrent altern

Ulma i Hubtex ofereixen tota una gamma de solucions per a la manipulació de càrregues llargues

Redacció Interempresas15/05/2012

15 de maig de 2012

Després de l'experiència de més de 10 anys de mútua col·laboració i una valoració més que positiva resultant de la unió de la innovació tecnològica i la comprensió de les necessitats dels seus clients, Ulma Carretons Elevadors i la marca alemanya Hubtex continuen oferint conjuntament solucions tècniques i pràctiques a les necessitats de manutenció de sectors tan diversos com el de la indústria de la fusta, l'alumini, el metall o el plàstic gràcies al disseny exclusiu dels carretons elevadors de càrrega lateral Hubtex.

Especialment dissenyades per a la manipulació de càrregues llargues en passadissos estrets, els carretons de càrrega lateral Hubtex augmenten la capacitat útil del magatzem fins a un 50%, rendibilitzant al màxim l'espai, en comparació dels carretons contrapesats convencionals, ja que no necessiten una zona extra de gir podent operar en passadissos tan sol una petita fracció més ampla que el propi carretó. Característiques com l'ergonomia, l'adaptabilitat, la senzillesa de conducció, la precisió i l'accés immediat als components reduint així el cost de manteniment, són la clau de l'èxit i la fiabilitat de la gamma de carretons de càrrega lateral Hubtex distingides principalment en models multidireccionales, bidireccionals, ‘cuatrocaminos’ i apiladores, amb motors diésel, LPG o elèctrics de corrent altern.

Ulma i Hubtex ofereixen la solució logística adequada a cada aplicació, espai i tipus de càrrega, en zones tant d'exterior com dins del magatzem en totes les àrees que comprèn, com la zona de transport, apilat, magatzematge i recepció o expedició.

Carretó de càrrega lateral multidireccional Hubtex
Carretó de càrrega lateral multidireccional Hubtex.

Els carretons de càrrega lateral multidireccional i capacitat de càrrega compresa entre 1,5 i 20 tones destaquen per la incorporació de la tecnologia de corrent altern en els tres motors, el de tracció, adreça i hidràulic, permetent un major control de tracció, un menor nombre de components i menor cost de manteniment. Les seves grans rodes de baix perfil han estat dissenyades per a la seva utilització tant en l'exterior com a l'interior del magatzem sobre sòls ferms com a asfalt o formigó, ja que gràcies al seu xassís pendular l'equip està en permanent contacte amb el sòl.

La utilització d'aquesta sèrie està especialment recomanada per a prestatgeries de fins a 10 metres d'altura situades en passadissos estrets i per a la manipulació de material de gran longitud com a perfils de xapa, taules de fusta, bobines de cable o materials cilíndrics.

Per la seva banda, els carretons de càrrega lateral bidireccional Hubtex són totalment eficaces per a la manipulació de càrregues llargues en espais molt reduïts ja que transporten la càrrega de manera paral·lela al sentit de la marxa. No necessiten un espai o zona extra de gir ni en l'entrada ni en el passadís, podent operar en espais tan sol una petita fracció més ampla que el propi carretó. Aquests models que aconsegueixen una velocitat de 24 km/h són ideals per a la manipulació de càrregues llargues fins a 6 tones arribant fins als 9 metres d'altura.

Carretó de càrrega lateral bidireccional Hubtex
Carretó de càrrega lateral bidireccional Hubtex.

Els tricicles ‘cuatrocaminos’ de càrrega lateral sèrie 3050 amb tracció en les tres rodes, disponibles en motors diésel o LPG de gran potència, estan especialment dissenyats tant per al maneig de càrregues llargues en passadís estret, com per a aplicacions susceptibles de ser exercides per un carretó elevador frontal o un apilador en bloc. La sèrie 3050 està composta per models amb capacitats de càrrega compreses entre 1,5 i 14 tones, arribant a una altura d'elevació de 7.500 metres.

El tricicle ‘cuatrocaminos’ de càrrega lateral Hubtex, robust i compacte, està preparat per al seu ús tant en interiors com en exteriors, gràcies a la tracció hidrostàtica en les seves tres rodes amb bloqueig diferencial accionable per al seu ús en sòls irregulars, sent a més aptes per a la seva utilització en gel o neu.

Tricicle ‘cuatrocaminos’ de càrrega lateral sèrie 3050 amb tracció en les tres rodes
Tricicle ‘cuatrocaminos’ de càrrega lateral sèrie 3050 amb tracció en les tres rodes.

Els apiladores ‘cuatrocaminos’ de corrent altern d'Hubtex, sèrie EGPL, són adequats per al maneig de càrregues de gran longitud i la seva manipulació en passadissos estrets gràcies al seu mecanisme especial de translació de quatre vies. Els apiladores Hubtex són únics al mercat amb capacitats de càrrega que arriben als 3.500 quilos, podent elevar les unitats de càrrega fins a 6,5 metres. El seu sistema d'elevació electrohidráulico controla l'elevació i el descens de la càrrega de manera precisa i suau. Aquests models es caracteritzen per la seva alta eficàcia amb baix consum d'energia i una gran durabilitat. El seu disseny compacte i modular, ho converteix en un model propici per a la manipulació de palés i mercaderia de gran longitud, en sectors com el del moble, el comerç de materials de construcció i sanitaris, o la fabricació de portes i finestres.

Apilador de corrent altern d'Hubtex
Apilador de corrent altern d'Hubtex.

Tots els carretons Hubtex estan fabricades sota les majors exigències de qualitat i seguretat, superant una prova d'estabilitat segons la norma EN-1726-1 abans de ser lliurades. Els carretons de càrrega lateral Hubtex estan protegides contra la sobrecàrrega hidràulica i vàlvules de bloqueig de càrrega en els cilindres d'elevació. Expliquen a més amb la qualitat de soldadura DIN 18 800 i el més prestigiós certificat de seguretat en la soldadura DIN 15 018 (similar al Lloyds Register). Els carretons Hubtex tenen una llarga vida a causa de la seva avançada enginyeria i al disseny robust del xassís, característiques altament valorades pels clients que coneixen i utilitzen els equips Hubtex.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    19/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    17/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis