Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confalq y Feria de Zaragoza firman un convenio de colaboración

Confalq i Fira de Saragossa signen un conveni de col·laboració

28/03/2012

28 de març de 2012

Fira de Saragossa, una de les organitzacions firals de referència a Espanya, amb bon nombre dels seus certàmens situats al capdavant del panorama internacional dels salons professionals a Europa, i la Confederació del Lloguer, Confalq, entitat que engloba a les associacions del lloguer a Espanya, col·laboraran a partir d'ara amb la finalitat d'aconseguir un benefici comú.

El conveni va ser rubricat el dia 27 de febrer a Saragossa, per José Antonio Vicente Barrallo, director general de Fira de Saragossa, i César Caudevilla Navaz, president de Confalq, en les instal·lacions del Palau de Congressos de Saragossa que actualment gestiona l'entitat firal.

La relació de Confalq i Fira de Saragossa neix en Smopyc 2011, Saló Internacional de Maquinària d'Obres Públiques, Construcció i Mineria, sent aquest l'escenari de la presentació oficial de la Confederació davant el públic.

Aquesta col·laboració, que va començar en 2011, prossegueix ara de forma oficial, amb motiu del Fòrum del Lloguer 2012, para la consecució del qual Fira de Saragossa col·laborarà amb Confalq.

José Antonio Vicente Barrallo (dreta), director general de Fira de Saragossa, i César Caudevilla Navaz, president de Confalq...
José Antonio Vicente Barrallo (dreta), director general de Fira de Saragossa, i César Caudevilla Navaz, president de Confalq, després de la signatura del conveni.
El Fòrum del Lloguer, organitzat per Confalq, és una trobada per a tots els professionals relacionats amb l'activitat del lloguer. El Fòrum, que pretén ser marc de trobada per a totes les empreses i professionals relacionats amb aquesta activitat (com alquiladores, proveïdors, clients, …), compta amb un ampli programa que inclou conferències, taules rodones i tallers de màxim interès.

També tindran lloc durant el Fòrum les Assemblees Generals de les tres associacions membre de Confalq: Anapat, Aseamac i Fanagrumac. A més de les diferents activitats, s'habilitarà una zona d'expositors, que serà possible visitar durant tota la celebració del Fòrum.

Aquest esdeveniment únic a Espanya s'organitza atenent a unes necessitats reals del sector de disposar d'un marc de trobada de totes les empreses i professionals relacionats amb aquesta activitat, i basant-se en les experiències d'altres organitzacions similars a nivell internacional.

El Fòrum tindrà lloc a l'Hotel Meliá Avinguda Amèrica de Madrid, els dies 24 i 25 de maig (dijous i divendres), ubicació molt accessible donada la seva proximitat amb l'aeroport, que a més explicarà durant l'esdeveniment amb servei de transport gratuït.

La inscripció a l'esdeveniment es pot realitzar a través de la pàgina web del Fòrum www.confalq.org/foro2012, mitjançant un senzill formulari. A la mateixa pàgina web es troba tota la informació del Fòrum del Lloguer 2012, així com el programa de l'esdeveniment i les oportunitats de màrqueting (com a expositor i com a patrocinador).

Empreses o entitats relacionades

Confederación del Alquiler

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis