Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Foro de Demolición 2011 sirve como escenario para el cambio de presidencia de Aeded
La trobada, organitzat per Aeded, va coincidir amb la celebració del 30 aniversari de l'associació

El Fòrum de Demolició 2011 serveix com a escenari per al canvi de presidència d'Aeded

Redacció Interempresas21/10/2011

21 d'octubre de 2011

Durant el Fòrum anual de l'Associació Espanyola d'Empresaris de Demolició (Aeded), celebrat el passat 30 de setembre a Madrid, es va fer balanç dels 30 anys d'història de l'associació, es van tractar temes de rellevància pels demoledores, i es van asseure les bases per avançar cap a una major especialització del gremi. Durant l'acte es va formalitzar el canvi de presidència, que actualment recau sobre la figura de Pau Budía, de Deltapunt.

El Fòrum de Demolició, celebrat el passat 30 de setembre al madrileny hotel NH Eurobuilding, va comptar amb les intervencions dels diferents presidents que ha tingut l'associació en les seves 30 anys d'història, intercalades per breus presentacions de les empreses associades proveïdores d'Aeded. Durant la primera sessió d'intervencions, van parlar els presidents emèrits: Félix Prudencio (Detecsa), Manuel Algueró (Control Demeter), Pilar de la Creu (Voladures i Demolicions); Vicente Prieto (Secopsa), el pare del qual, ja mort, Tomás Prieto, va ser president de l'associació, i Celso Anka (Anka Demolicions), que durant aquest Fòrum de Demolició va passar el relleu al nou president, Pablo Budía (Deltapunt).

Les ponències dels antics presidents de l'associació van estar intercalades per intervencions, testimoniatges i ponències dels associats proveïdors d'Aeded. Les empreses participants van ser Aleximport, Barloworld-Finanzauto, Cicor i JCB, que van aportar un punt de vista diferent a l'esdeveniment. 

Els participants en el Fòrum de Demolició 2011
Els participants en el Fòrum de Demolició 2011.

Després de la primera sessió d'intervencions es va dur a terme una taula rodona, en la qual els assistents van poder conèixer i debatre sobre els principals reptes i oportunitats del gremi de la demolició. Alguns dels temes que es van tractar, sempre vists sota el ja habitual prisma de la recessió global, van ser la seguretat, el repte mediambiental, l'especialització del gremi de demolició enfront de l'intrusisme de competència no qualificada i la formació específica per a l'activitat de la demolició.

Després d'un esmorzar de treball, en el qual els assistents van xerrar i van fer contactes amb fabricants i proveïdors, va prosseguir el Fòrum. Jorge González, enginyer de Mines per la Universitat d'Oviedo, va presentar la seva proposta per a la creació d'un sistema de certificació per a demolició, consistent en una sèrie de punts per acreditar a les empreses especialitzades, i que el propi González va estudiar i va dissenyar com a part de la seva tesi doctoral. L'empresa associada Detecsa va exposar un treball de demolició de les dues xemeneies de la central tèrmica de Castelló, que per les seves característiques especials mereixia la pena ressenyar davant un auditori de demoledores especialitzats.

Assemblea General

En la jornada es va dur a terme també la celebració de la seva Assemblea General, només per als associats, presidida per Celso Anka (d'Anka Demolicions), president d'Aeded ja emèrit, i per Pablo Budía (de Deltapunt), qui a partir d'ara assumirà les tasques al capdavant de l'associació com a nou president. Durant l'assemblea es van tractar temes d'especial rellevància per als membres de l'associació, seguits de la presentació de la memòria anual d'activitats i l'informe econòmic.

El Fòrum de Demolició va reunir un any més a demoledores i periodistes
El Fòrum de Demolició va reunir un any més a demoledores i periodistes.

Celebració del 30 aniversari d'Aeded

A la nit, el còctel de benvinguda va marcar l'inici de la celebració del 30 aniversari d'Aeded, que va prosseguir amb un sopar de gala a l'hotel Eurobuilding, on es va celebrar el Fòrum de Demolició. Durant el sopar es va fer lliurament d'una sèrie de guardons honorífics. Aquest esment a socis d'honor és una nova iniciativa de l'associació, com a reconeixement a la labor destacada envers l'associació i el gremi de la demolició especialitzada d'alguns dels associats.

En aquesta ocasió, es va nomenar socis d'honor a cadascun dels presidents emèrits d'Aeded, i en el futur està previst que aquest ‘club d'honor’ segueixi creixent amb altres personalitats les aportacions de les quals al gremi i a l'associació siguin especialment destacables.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    19/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    17/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis