Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dynapac Iberia espera mantener la cuota de mercado para 2010
Setanta empresaris del sector van assistir a les jornades per conèixer in situ la seva nova maquinària

Dynapac Iberia espera mantenir la quota de mercat per a 2010

Ricard Arís12/02/2010

12 febrer 2010

La companyia va mostrar la nova gamma de productes, pensats per a un mercat que demana innovació i preus ajustats, a més de la màxima eficiència. Dynapac no només va realitzar una presentació dels seus nous productes, sinó que va aprofitar també l'ocasió per donar a conèixer els avantatges del nou sistema de finançament de Atlas Copco.

Els representants de Dynapac es van mostrar ufanosos en la presentació dels nous productes, que espera poder ajudar a la companyia a superar aquest dur inici del 2010 que ens espera. En les jornades de portes obertes del passat octubre, tant Luis Morral, director general d'Dynapac, com Javier Lauder, director comercial, van rebre la visita d'empresaris del sector i periodistes, els qui van poder veure el que Atlas Copco i Dynapac Iberia han preparat per a aquest any.

Per començar, Luis Morral va explicar als presents els antecedents de la seva companyia, aclarint que "hem canviat diverses vegades d'amos", que ara pertanyen a Atlas Copco, però que malgrat això "seguim sent els mateixos". Dynapac Iberia, que va ser fundada el 1934, s'ha dedicat històricament a la construcció i la mineria i, segons Luis Morral, "la innovació és la força motriu de Dynapac".

El model SD115C presenta una gran rotabilidad i maniobrabilitat, unes regles desplegables i una màquina pneumàtica &quote;completament nova&quote;...
El model SD115C presenta una gran rotabilidad i maniobrabilitat, unes regles desplegables i una màquina pneumàtica "completament nova".

És per això que Dynapac disposa d'un centre d'Alta Competència, que ha provat l'àmplia gamma de productes que en els últims 70 anys la marca ha produït en les seves nou fàbriques. Entre ells, podem trobar rodets, estenedores, alimentadoras d'asfalt, compact Asphalt, fresadores de ferms i compactació lleugera. Els representants de Dynapac han volgut aclarir que estan compromesos amb el medi ambient i amb la fabricació de "màquines ecològiques".

La companyia ha millorat els seus productes fent-los més silenciosos, amb un nou funcionament i apostant pel concepte modular

Disseny millorat dels seus productes

Dynapac ha fet un esforç per millorar el disseny i el confort dels seus productes. Luis Morral va explicar als presents que, seguint el seu eslògan "impulsats per la innovació", han millorat els seus productes fent-los més silenciosos, amb un nou funcionament i apostant pel concepte modular (és a dir, destacant l'homogeneïtat dels seus recanvis o un millorat servei post-venda).

Algunes de les millores en les seves màquines són un menor grandària d'aquestes, assegurant la mateixa producció, un motor més accessible, millores en la sustentació de la Telva, seients desplaçables i pivotants fins a 30 º, capacitats de fins a 20 tones i panells completament electrònics.

Pel que fa als rodets pneumàtics, Dynapac ha realitzat també algunes millores en els seus models CP224, CP224W i CP274. Entre les seves principals novetats trobem màquines amb nou pneumàtics, amb un disseny de màquina més baix i allargat, el qual disposa d'un espai per la col·locació de llasts. Algunes de les millores s'engloben en un sistema hidrostàtic de marxa endavant i marxa enrere o un sistema d'inflat en marxa. D'altra banda, també podem destacar que disposa d'un analitzador de compactació que registra i documenta les dades i d'un seient que és "girable i desplaçable".

Javier Lauder, director comercial, va explicar les principals novetats en les noves safates LF, que disposen d'un nou manillar antivibratori i un nou sistema de distribució d'aigua. Entre ells es troben els models LF50, LF60, LF75, LF80, LF100 i LF130, els dos últims amb opció per a un motor dièsel. A la demostració amb els empresaris del sector es va mostrar la revisió del model SD115C, que presenta poques novetats, entre les quals trobem una gran rotabilidad i maniobrabilitat, unes regles desplegables i una màquina pneumàtica "completament nova".

Alguns detalls interessants

Luis Morral, director general d'Dynapac, va tenir un moment de declaracions per als periodistes, en la qual va deixar clar que Atlas Copco respectarà el nom i els colors de Dynapac. En la conversa també va tenir un moment de sinceritat en dir, parlant del mercat per al 2010, que "anem malament". Va aclarir que en el passat 2009 "s'han salvat els trastos" amb el pla E, però que, per exemple, en el mercat de terra "ha estat un desastre".

Dynapac i Atlas Copco han posat en marxa un nou sistema de finançament per facilitar la venda dels seus productes i alleujar els empresaris a l'hora del pagament

Això es va donar sobretot perquè hi ha hagut un descens en les inversions públiques en carreteres. Concretament va dir "La producció d'asfalt s'ha mantingut en els últims mesos. El moviment de terres ha estat un desastre, un 70% menys que el 2008, que ja va ser un 50% menor que el 2007. Els pressupostos generals per al 2010 redueixen la partida per a infraestructures i per carreteres malgrat l'augment en xifres, no hi ha finançament per a les licitacions adjudicades ".

Un altre dels titulars que va deixar clar Luis Morral és que el seu servei postvenda és ara "la vida" per Dynapac i que intentaran no reduir la quota de mercat. També va voler destacar el nou sistema de finançament que Dynapac i Atlas Copco han posat en marxa, per facilitar la venda dels seus productes i un alleujament per als empresaris a l'hora del pagament.

Luis Morral, dreta, i Javier Lauder, durant la presentació
Luis Morral, dreta, i Javier Lauder, durant la presentació.

D'altra banda, va comentar Luis Morral que s'està realitzant el judici pel robatori que va patir la companyia en l'estiu de 2009, en què el guàrdia de seguretat està implicat. Els lladres van aconseguir sostreure fins a 7 de les màquines de la companyia, encara que més tard van ser capturats. Malgrat el robatori, Dynapac no es planteja un canvi de localització de les seves instal·lacions. En aquest sentit, va explicar: "Vam fer un estudi de sinergies d'instal • lacions amb Atles Copco i el resultat ha estat que no és viable el nostre trasllat a la seva seu madrilenya perquè en la nostra actual ubicació tenim un taller molt ampli i ben equipat que ens permet oferir al mercat un òptim servei postvenda ".

Dynapac és ara més accessible

El responsable del Departament Tècnic de Dynapac, Óscar Sola, també va tenir el seu moment de glòria en la presentació dels nous productes de la companyia. Entre altres temes, va desgranar les particularitats dels contractes de manteniment dels productes, a més d'aclarir que per a això es disposa de 20 tallers col·laboradors a tot Espanya. Sola també va destacar l'accés gratuït a la documentació tècnica a la pàgina web.

Més detalladament, els representants de Dynapac van deixar clar que la companyia ofereix als seus clients tres plans de manteniment, en el qual el primer, el pla d'inspecció, inclou una visita tècnica d'inspecció de la màquina i anàlisi de possibles errors o mancances. El segon, el pla de Manteniment Preventiu, afegeix revisions fetes conjuntament entre el tècnic i el client, a més de recanvis Dynapac, mà d'obra i desplaçament, planificació de visita i un diagnòstic. L'últim pla, el de Manteniment Integral, que és el més complet, es pot resumir en el seu eslògan "nosaltres ho fem per vostè".

Per parlar del finançament dels seus productes, va ser Anders Sundberg, representant del Costumer Finance Atlas Copco Espanya, qui va prendre la paraula. Entre altres coses va dir que "dins d'Atlas Copco tenim una companyia interna financera que és una alternativa més de les que hi ha al mercat. Customer Finance dóna servei només als clients de totes les marques de Atlas Copco en els seus tres divisions: Compressors, Eines, Construcció i Mineria. Vam néixer fa 10 anys ia Espanya arribem al 2007 ". Entre les moltes ofertes, destaca el finançament d'equips nous, equips usats, recanvis i també els ja esmentats contractes de manteniment. També va destacar la possibilitat de fer un lloguer amb opció de compra, passat un temps. L'import a finançar és fins a un 85% del valor de la compra. L'interès pot ser variable o fix i les quotes poden ser mensuals o estacionals.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco Rental

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis