Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Boy desarrolla una microinyectora “perfecta para centros de formación”
El model Boy XS, de dimensions molt compactes, uneix "precisió i fiabilitat"

Boy desenvolupa una microinjector "perfecta per a centres de formació"

Redacció Interempreses12/05/2010

12 maig 2010

Boy, empresa especialista en màquines de petit tonatge, representada a Espanya per CTServicio - Centrotécnica , va llançar al mercat l'any passat un revolucionària injectora de 12 tones de força de tancament. Es tracta del model Boy XS, un equip destinat principalment a la microinjecció, "que uneix precisió i fiabilitat, amb un maneig extremadament fàcil i unes dimensions molt compactes", segons explica el seu fabricant.

Les característiques de l'equip de microinjecció Boy XS han fet que es converteixi en "un dels més sol·licitats per transformadors de petites peces d'injecció tècnica i microinjecció". A més, explica l'empresa, molts centres de formació han adquirit aquesta màquina ja que ocupa molt poc espai (un metre quadrat) i és "molt versàtil per a proves, assaigs i demostracions".

Gràcies Proca Alpha, un avançat sistema de gestió que incorpora l'equip, és "una eina de formació perfecta" per a qualsevol futur responsable d'injecció, tant en l'àmbit de la producció com del manteniment.

Equip per microinjecció Boy XS
Equip per microinjecció Boy XS.
El model Boy XS permet la transformació tècnica i l'estudi posterior de la peça produïda, a més de l'extracció de dades de qualitat i producció

Com les grans

La Boy XS desenvolupa totes les funcions de les màquines d'injecció més grans, i permet la transformació tècnica i l'estudi posterior de la peça produïda, a més de l'extracció de dades de qualitat i producció i la ràpida adaptació a qualsevol tipus de material o procés . El seu fabricant també destaca que es tracta d'una màquina compacta i precisa, que posseeix un sistema de tancament del tipus 'dos plats' amb dues columnes en diagonal. A més, està equipada amb un cargol de 14 mm i rodes per a transport, ideal per a laboratoris o treballs en facultats i universitats.

El model està especialment indicat per a laboratoris o treballs en facultats i universitats
El model està especialment indicat per a laboratoris o treballs en facultats i universitats.

Promoció per a centres de formació i universitats

Boy ha llançat una nova promoció: ofereix aquest model a un preu molt reduït, si la destinació de la màquina és un centre de formació, universitat o similar. L'oferta inclou, a més, un motlle de provetes estàndard, que és una eina perfecta i senzilla per a l'ensenyament. Presenta dues cavitats diferents, que poden seleccionar simplement girant el maniguet amb una clau allen. Una és una proveta de 80 mm i l'altra una proveta per tracció petita de 60. Ambdues compleixen l'estàndard ISO.

Per a més informació poden adreçar-se a CTServicio - Centrotécnica. Telèfon: 936376868. info@centrotecnica.es - www.centrotecnica.es .

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    19/09/2024

  • Newsletter Metal

    17/09/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis