Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Boy 55 y 90: novedades de la pequeña gran máquina

Boy 55 i 90: novetats de la petita gran màquina

15/06/2002
Boy , el fabricant alemany especialista en la fabricació d'injectores de petit tonatge, amb forces de tancament fins a 100 t, va ser el 1968 el primer a produir injectores amb unitat de tancament de dos plats. Cap altre fabricant ha venut un nombre tan important de màquines d'aquest tipus fins ara. Boy, representat a Espanya per Centrotécnica, ha subministrat fins ara més de 25.000 màquines amb unitat de tancament de dos plats.
Imagen

Les injectores Boy, amb tancament de dos plats, ofereixen:

  • Altes prestacions, rendiment i comoditat d'ús
  • Repetibilitat de cicle i qualitat òptima
  • Baix consum d'energia i poc soroll
  • Gran superfície de treball i poc espai ocupat
  • Disseny modern, ergonòmic i pràctic
  • Qualitat, fiabilitat i durada.

Una distribució uniforme de la força i una desviació mínim del plat asseguren una utilització òptima de la força de tancament. El tancament de Boy permet treballar sense problemes amb motlles amb cavitats asimètriques i amb peces que teòricament necessitarien una major força de tancament.

Les noves màquines d'injecció Boy 55 i Boy 90 són l'evolució lògica d'una àmplia experiència, un gran èxit comercial i la visió de futur d'un veritable especialista en el sector.

    Totes les màquines d'injecció Boy tenen un funcionament totalment hidràulic. L'ús de bombes amb cabal variable controlades electrònicament, assegura suavitat i consum eficient de l'energia. Un transductor de pressió patentat per Boy amb funció de vàlvula integrada, fa innecessari l'ús de les bombes per a manteniment de la pressió, reduint el consum d'energia.
    S'ha demostrat que la temperatura de l'oli té un major efecte en la qualitat de les peces modelades. Per aquest motiu, la temperatura de l'oli està controlada en base a punts de fixació com a característica estàndard per a les noves màquines d'injecció.

    Mesures comparatives han donat com a fruit una desviació estàndard molt baixa del 0,14% en relació amb l'opció "temperatura de la zona d'alimentació controlada".

    Desviacions considerablement més grans per pes peça s'obtenen si les fluctuacions de la temperatura no estan controlades: les desviacions manifestades dels valors mesurats són fins a un 0,5%.

    La desviació màxima establerta del valor mitjà és de 0,0028 g.

    En les noves Boy, es pot triar entre el sistema de control Procas MD basat en una pantalla modular i el sistema de control Procas CT d'última generació, amb funcionament de la màquina a través d'un pantalla a color, tàctil i intuïtiva.

    L'estàndard es fixa amb pantalla TFT, PC industrial, flash compacte, comparadors de maquinari, SPC / SQC en relació amb estàndard Q 101 i servei remot.

    Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

    Contrasenya

    Marcar todos

    Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

    Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

    He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

    Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

    REVISTAS

    VÍDEOS DESTACADOS

    • VOLLMER VHybrid 260

      VOLLMER VHybrid 260

    • VOLLMER VHybrid 260

      VOLLMER VHybrid 260

    • Configurador 3D para mordazas, rápido, simple y en tiempo real

      Configurador 3D para mordazas, rápido, simple y en tiempo real

    TOP PRODUCTS

    NEWSLETTERS

    • Newsletter Metal

      09/05/2024

    • Newsletter Metal

      07/05/2024

    ÚLTIMAS NOTICIAS

    Empreses destacades

    OPINIÓN

    OTRAS SECCIONES

    Serveis