Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a "En la transformación de plástico, España sigue siendo un mercado atractivo"
Yoshiaki Tayasu, director general de Toshiba Machine Europe, representada per Centrotécnica

"En la transformació de plàstic, Espanya segueix sent un mercat atractiu"

Redacció PU15/03/2007
Des de fa pocs mesos el fabricant japonès de màquines per a l'emmotllament per injecció té un representant a Espanya, una empresa de llarga experiència en la indústria dels plàstics com és Centrotécnica - CT Servei, SA, que disposa de tècnics especialitzats formats al Japó per Toshiba, un ampli estoc de recanvis i documentació, així com la possibilitat de contractar un servei permanent per a assistència urgent 24/24h. S'ha creat, a més, un centre tecnològic de Toshiba Machine a Barcelona, per a proves i demostracions de maquinària, i on s'imparteixen cursos de formació i assessorament per a aplicació de noves tecnologies en Injecció. Per conèixer més a fons l'empresa japonesa, entrevistem el seu director general, Yoshiaki Tayasu.
Imagen

Quantes màquines d'injecció de plàstic fabrica Toshiba Machine per any, i quin percentatge són màquines elèctriques?

Toshiba Machine fabrica més de 2.300 injectores per any (des de 5 a 3.500 tones). El 100 per cent de les màquines produïdes fins a 220 tones són màquines elèctriques. En tonatge mitjà, entre 280 i 850 tones, les màquines elèctriques constitueixen el 20 per cent.

¿Fabrica només al Japó?

Toshiba Machine té 3 fàbriques al Japó i una a la Xina. En aquesta última es produeixen unitats destinades al mercat asiàtic, donat l'alt volum de demanda.

Quins tipus d'injectores fabrica Toshiba Machine? Fins a quin tonatge?

La nostra companyia fabrica màquines d'entre 5 i 3.500 tones. Són màquines hidràuliques, elèctriques, models híbrids per a la producció normal, i tot tipus de màquines especials, com les de 2, 3 o 4 colors. LSR, màquines per termoendurente i fins i tot màquines personalitzades segons les necessitats del client.

Quantes injectores Toshiba Machine existeixen avui en dia treballant en el món? Quantes d'elles es troben a Europa ia Espanya?

Francament, desconeixem el nombre exacte de les nostres màquines en el món actualment, que es compten per milers. A Europa, hem subministrat aproximadament 500 unitats per als mercats anglès i irlandès. Unes 250 unitats en la part continental. Al voltant de 50 unitats s'han venut en el mercat espanyol en els últims anys.

Quin és el motiu pel qual actualment han decidit treballar en el mercat espanyol i per què han decidit col·laborar amb Centrotécnica?

La principal raó per la qual hem decidit treballar en el mercat espanyol és que Espanya, dins de la transformació de plàstic, segueix sent un mercat atractiu. D'altra banda, disposem d'un tipus de màquina que té totes les característiques per triomfar en un mercat d'un nivell tecnològic com l'espanyol, i, sobretot, l'oportunitat de comptar amb un agent que té la infraestructura adequada, una àmplia experiència i coneixement del mercat i que serà sens dubte el vehicle que ens permeti arribar a tots els potencials clients.
Imagen

Pot donar-nos una xifra de quantes màquines pensa que es poden vendre a Espanya al llarg de 2007 i en anys successius?

El cavall de batalla principal és la injectora elèctrica, poc popular encara a Europa per la falta de subministradors i fins ara del pes de Toshiba Machine. S'ha de realitzar un profund treball de promoció, donant a conèixer al mercat la nostra presència a Espanya. Per tant, subministrar entre 10 i 20 unitats abans de final de 2007 entenem que ha de ser un objectiu fàcilment assumible.

Coneix alguna cosa del mercat espanyol de plàstics? Pensa que una màquina com la de Toshiba Machine té bones oportunitats davant l'agressiva competència europea en un moment en què la situació del sector de la injecció no és molt optimista?

Entenem la situació del mercat espanyol. Desafortunadament la indústria automotriu s'està traslladant a l'Europa central o la Xina, però encara queden les aplicacions mèdiques, elèctriques, la indústria de l'envàs-embalatge o packaging, on les nostres màquines tenen la seva millor aplicació. La màquina elèctrica permet un gran estalvi d'energia i disposa d'un control d'alta precisió, molt útil en aquests sectors. Encara l'empresari del plàstic no té la consciència ecològica que existeix a l'Àsia o als Estats Units. La màquina elèctrica té l'avantatge d'anar en favor d'aquesta tendència del mercat de cuidar l'entorn, i aporta al transformador, no només una eina precisa, efectiva i fiable, sinó que estalvia moltíssima energia i col·labora en la reducció de la contaminació ambiental.
"El primer pas en aquesta aposta pel mercat espanyol són les injectores elèctriques, però si els clients ens demanen un altre tipus d'equipament o solucions, seguirem els seus desitjos, atès que tant en Toshiba Machine com en Centrotécnica, estem

capacitats per a això "

¿Ven Toshiba Machine a Espanya només injectores o també màquines amb equipament perifèric i fins i tot solucions completes (illes de treball automatitzades, instal·lacions claus en mà, etc.)

El primer pas en aquesta aposta pel mercat espanyol són les injectores elèctriques, però si els clients ens demanen un altre tipus d'equipament o solucions, seguirem els seus desitjos, atès que tant en Toshiba Machine com en Centrotécnica, estem capacitats per a això. Per posar un exemple, s'estan realitzant instal·lacions clau en mà, a Europa, col·laborant amb el nostre agent a Holanda que és una enginyeria especialista en equips d'automatització. També col·laborem amb un prestigiós fabricant de motlles de precisió a Suïssa i amb una companyia japonesa fabricant d'equipament perifèric.

Quines són les principals exigències d'un client de Toshiba Machine en adquirir una màquina?

Sobre la base de la nostra experiència anterior diria que són:

• La qualitat de la màquina i el servei disponible

• La fiabilitat.

• Naturalment el preu i el temps de lliurament també són factors importants.

¿Construeixen màquines especials?

Tal com ja hem comentat, fem màquines per LSR, multicolor (fins a 4 colors), emmotllament "sandwich", Mucell, i qualsevol màquina específica que el client ens demani, com injectores multiestació verticals, per exemple.
Imagen

Quins són els punts forts de Toshiba Machine davant d'una competència tan poderosa?

Sobre la base de la nostra experiència anterior, són:

• La qualitat de la màquina i els seus components

• La fiabilitat i llarga vida d'ús

• El baix consum d'energia

• Temps de resposta del microprocessador

• Alta pressió i velocitat d'injecció

• Prestacions millorades de "controller" V30

"La principal raó per la qual hem decidit treballar en el mercat espanyol és que Espanya, dins de la transformació de plàstic, segueix sent un mercat atractiu"

Hi ha algun sector especialment important per Toshiba?

Els sectors en què ens concentrarem en manera especial seran ell metge, ell l'embalatge i ell elèctric.

Abans de finalitzar, vol transmetre alguna cosa al transformador espanyol?

Toshiba Machine té una posició molt forta a tot el món, i ha apostat clarament per ser un referent també a Europa. En el mercat asiàtic és un líder reconegut, i mercats tan grans com el de la Xina ens han obligat a crear la nostra pròpia fàbrica allà, per correspondre a la gran demanda existent en aquest mercat. D'altra banda, si qualsevol client espanyol té una filial o fàbrica en un altre país del món, Toshiba Machine podrà donar-li un excel lent suport gràcies a l'àmplia xarxa comercial i de servei, establerta en tots els mercats.

En Toshiba Machine, oferim als nostres clients solucions d'abast global.

Injectores elèctriques des de 100 fins 850 tones

La sèrie d'injectores elèctriques EC NII de Toshiba Machine, des de 100 fins 850 tones pot subministrar per a la injecció de múltiples components i / o colors, en les més variades configuracions oa mida d'un procés particular.

La més habitual és la coinyección amb 2 grups paral·lels o en "L" a 90 º tant vertical com horitzontal, amb taula rotativa en plat mòbil amb servomotor, per sobre injecció de 2 components o colors. Es poden incorporar fins a 4 grups d'injecció independents, totalment servomotorizados, sempre controlats amb l'avançat sistema Toshiba Injectvisor V-30.

Destaca la precisió i l'economia de funcionament, no només per l'estalvi energètic, que arriba al 80 per cent respecte a una màquina equivalent amb accionament hidràulic, sinó per la fiabilitat i qualitat dels seus components, que tot just necessiten manteniment. A més de la sèrie EC NII totalment elèctrica, Toshiba Machine ofereix unitats híbrides, amb tancament hidràulic de 2 plats i injecció servo motoritzada, també fins a 4 components i / o colors, en el cas d'unitats de gran tonatge (fins a 3.500 tones).

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    17/09/2024

  • Newsletter Metal

    16/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis