Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un software LMS de Siemens para el análisis estructural del avión A350 XWB de Airbus
Integra més de 400 eines d'anàlisi estructural pròpies d'Airbus

Un programari LMS de Siemens per a l'anàlisi estructural de l'avió A350 XWB d'Airbus

Redacció Interempresas14/02/2014

El programari de LMS, un negoci de Siemens, ha jugat un paper important en el procés d'anàlisi estructural de l'A350-900, incrementant l'ús de programari de simulació respecte a altres projectes d'Airbus. Airbus ha creat un entorn comú d'anàlisi estructural basada en LMS Samtech CaeSam, una de les solucions de programari d'enginyeria assistit per ordinador (CAU) de Siemens. Per al desenvolupament estructural i la certificació de l'A350-900, LMS CaeSam va proporcionar la base per a la implementació de mètodes harmonitzats d'Airbus a més de 2.000 enginyers de càlcul d'estructures en més de 50 proveïdors de tot el món. LMS CaeSam proporciona un marc únic que integra tots els processos d'Airbus, mètodes, eines, biblioteques de dades, en substitució de més de 400 eines.

L'A350-900, que forma part de la família A350 XWB, és el primer avió Airbus desenvolupat amb l'entorn comú de la companyia conegut com ISAMI (Millora de l'Anàlisi Estructural Mitjançant la Integració Multidisciplinària). L'entorn ISAMI garanteix la coherència en l'anàlisi estructural i el procés de certificació de l'A350. ISAMI d'Airbus es basa en el marc LMS CaeSam, que és part del portfolio de solucions de simulació de LMS Samtech.

Anàlisi estructural d'un avió d'Airbus
Anàlisi estructural d'un avió d'Airbus.

L'estructura LMS CaeSam ha ajudat a Airbus a afrontar les seves tres principals reptes en l'anàlisi estructural: l'harmonització, automatització i implementació. Gestiona i automatitza els processos d'enginyeria per al càlcul del marge de seguretat, proporcionant beneficis substancials en el temps i cost en tot el cicle de disseny. L'estructura permet la integració de processos i l'harmonització de les eines de dimensionament, aprofitant el know-how de la companyia. A més, LMS CaeSam s'adapta per ajudar als fabricants aeroespacials a gestionar els fluxos de treball d'anàlisi estructural que resulten de la creixent cadena de subministrament global.

Gràcies a l'èxit de la plataforma LMS CaeSam amb ISAMI, el seu ús s'ha estès al dimensionament detallat de l'estructura i certificació per l'A350-1000 i l'A320 neo. A més, Airbus – juntament amb el segment de negoci de Siemens LMS – ha desenvolupat una nova eina per ajudar a estimar el pes de l'aeronau a l'inici del procés de desenvolupament. També basat en LMS CaeSam, Airbus utilitza Prest (predimensionamiento d'estructures de material compost) per al dimensionament preliminar de les aeronaus. L'ús de Prest en l'A350-1000 ja ha mostrat un estalvi significatiu de temps respecte al mètode anterior.

Empreses o entitats relacionades

Siemens Digital Industry Software
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    19/09/2024

  • Newsletter Metal

    17/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis