Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AKO presentará sus novedades en la feria Climatización 2011

AKO presentarà les seves novetats a la fira Climatització 2011

02/02/2011

2 febrer 2011

AKO , empresa espanyola especialitzada en la regulació i el control integral de les instal lacions de fred industrial i comercial per als sectors de la indústria, construcció i refrigeració, estarà present en el 14 º Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració Climatització 2011, que se celebrarà a Madrid l'1 al 4 de març, amb un desplegament dels seus models més avançats tecnològicament orientats al sector del fred industrial i comercial, garantint que tots passen pels més estrictes controls de qualitat i compleixen amb les més exigents certificacions.
És per això que AKO comptarà amb un estand dissenyat per facilitar la relació amb els clients i presentar de forma clara les seves solucions, amb un equip dedicat a atendre les consultes dels visitants i organitzant jornades de formació per obtenir el carnet d'instal autoritzat en registradors Homologats de Temperatura CAMRegis.H, una de les seves últimes solucions per adaptar les instal·lacions frigorífiques a la normativa actual.

El període d'inscripció als cursos finalitzarà el proper dia 15 de febrer 2011, durant el qual els professionals interessats podran confirmar la seva assistència, a través del Servei d'Atenció al Client al Tel (+34) 902333145, per e- mail camregis.h @ ako.com o accedint al butlletí d'inscripció a la web www.ako.com.

AKO comptarà amb un estand dissenyat per facilitar la relació amb els clients i presentar de forma clara les seves solucions...
AKO comptarà amb un estand dissenyat per facilitar la relació amb els clients i presentar de forma clara les seves solucions.
A més, la companyia presentarà entre d'altres novetats, la nova generació de controladors de temperatura i humitat AKODarwin, la nova alarma de fuita de gasos, la generació de quadres elèctrics i electrònics AKOPRO, els registradors de temperatura CAMRegis.H i el nou visualitzador de temperatura i humitat AKOGRANVis que cobreix la normativa per a grans superfícies (RITE).

Totes elles conformen les noves solucions AKO per a instal·lacions de fred eficients, ecològiques i segures, que compleixen amb les normatives de seguretat elèctriques i amb un procés de verificació i calibratge totalment automatitzat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    18/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis