Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Marposs en la EMO 2007

Marposs a la EMO 2007

26/11/2007
Marposs té dues localitzacions a la EMO: el dedicat a l'assegurament de la qualitat, situat al pavelló 5, estand G21 i el dedicat a la màquina-eina situat al pavelló 25 estand G17. Entre les novetats que presenta destaca la sonda per al valor predefinit d'eines en centres de mecanitzat verticals, una nova sonda de palpat sense cables per a centres de mecanitzat, les sondes amb transmissió òptica per a mesurament de peça en microfresadora i un programari per a la inspecció de formes tridimensionals

Quant a la sonda per al valor predefinit d'eines en centres de mecanitzat verticals (30.798), el model S30 Tool setter és una línia d'aplicacions compacta per al valor predefinit d'eines en centres de mecanitzat.

Pot utilitzar-se en els següents controls: control de la integritat ferramenta, determinació de la longitud i el diàmetre eina compensació del desgast de l'eina.

Els productes de la línia TS 30 estan caracteritzats per una repetibilitat excel lent fins i tot amb altes velocitats de contacte permetent la reducció dels temps del cicle i incrementant la qualitat de la producció.

L'estanqueïtat (IEC 60529) protecció IP67 assegura les més altes prestacions fins i tot en un entorn de la màquina hostil.

Els productes de la línia TS30 han estat concebuts per resistir en condicions operatives agressives.

El disc de palpat presenta una part central d'acer inoxidable per no fer malbé les eines durant el cicle de mesura de petites eines.

Els productes de la línia TS30 presenten les mateixes característiques funcionals i prestacions metrològiques.

Estan disponibles en les dues següents versions: amb transmissió per cable (TS30), amb interfície integrada i amb transmissió òptica del senyal (OTS30)

Sonda de palpat sense cables per a centres de mecanitzat

El sistema de palpació Mida E86N, amb transmissió de radiofreqüència, ha estat projectat per a la utilització en màquines fresadores i centres de mecanitzat de petites i grans dimensions. Amb 64 canals disponibles, el sistema E86N permet l'equipament d'un elevat nombre de màquines en la mateixa àrea productiva.

Altres avantatges del sistema E86N: mesurament de peça sense cables, versatilitat d'ocupació en màquines de grans, mitjanes i petites dimensions, la facilitat d'instal lació, senzillesa de programació, flexibilitat operativa en fresadores de 5 eixos amb cargol orientable i la possibilitat de palpació peça en presència obstacles.

El sistema E86N està compost pels següents elements principals: transmissor-sonda que detecta les coordenades i les dimensions de la peça i les transmet al CNC a través de l'antena i la interfície.

Hi ha dos models de transmissor diferents: modular, compatible amb totes les sondes touch de la gamma Mida, permet obtenir una elevada versatilitat aplicativa i compacte (E86N-P): amb sonda integrada, previst especialment per a totes les aplicacions que necessiten un grup de palpació de longitud reduïda.

La interfície del sistema E86N va transferir ere al CNC les dades rebudes i permet la programació dels paràmetres de funcionament de tot el sistema i la visualització de les dades programats i del canal de treball a través d'una pantalla alfanumèrica digital. Aquesta funció simplifica les operacions de programació i instal·lació.

Dissenyada per ser particularment sòlida i idònia per fer front a les condicions més hostils de la màquina. Un connector hermètic inserit entre la seva base i el cable de connexió a la interfície facilita la instal lació i tota suposada operació de manteniment o reemplaçament. La distància de transmissió pot ampliar utilitzant dues antenes. Estan disponibles dues versions de l'equip E86N, de conformitat a les principals normes internacionals sobre les transmissions ràdio a Europa i EUA, Canadà.

Imagen

Sondes amb transmissió òptica per a mesurament de peça en microfresadora

L'equip ultracompacte de palpació òptica Mida OP32 ha estat projectat per microfresadora, petits centres de mecanitzat i en general per a totes les màquines amb una zona de mecanitzat de dimensions limitades.

Ofereix diversos avantatges: dimensions ultracompactas, ampli angle de transmissió, elevada resistència contra refrigerants i encenalls i transmissió a 360 ° (activació / desactivació)

En OP32 sonda i transmissor constitueixen un conjunt integrat que transmet les dades de mesurament CNC per mitjà d'un receptor i una interfície.

Marposs subministra els corresponents paquets programari de mesura per als models més comuns de CNC, permetent emprar el OP32 fins i tot per a supòsits retrofiting en màquines existents.

La precisió de l'equip OP32 és fiable fins i tot en les condicions de treball més difícils, igual que totes les solucions Marposs per a la palpació peça i control eina.

Imagen

Programari per a la inspecció de formes tridimensionals

El programari Marposs Mida per a la inspecció de formes tridimensionals, combinat amb els equips de palpació Mida, ofereix notables avantatges en el mesurament i inspecció de peces esculpides directament a la màquina.

Entre els avantatges que proporciona destaca: mesurament directament a la màquina de la peça mecanitzada, simplificació en la gestió del nou mecanitzat de la peça, reducció dels temps de mecanitzat i control, eliminació de la necessitat d'una màquina de mesurament i elaboració d'informes de mesura automatitzats.

A més del total control de la forma i dimensions de la peça elaborada, pot efectuar fàcilment un nou mecanitzat ja que la mesura es porta a terme directament a la màquina sense desmuntar la peça mateixa, amb gran estalvi de temps i diners.

S'obté una altíssima, precisió de mesura gràcies a l'ús de les sondes Marposs Mida.

La programació del cicle de la calibració es fa fàcil, sense haver de saber la posició exacta de la bola de la qualificació, permetent una recerca automàtica per a la seva posició.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    18/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis