Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Europa tensiona las fechas

Europa tensiona les dates

01/07/2003
L'Associació Espanyola de Fabricants de Màquina-Eina (AFM) i la Fira de Bilbao, en funció de la resta de convocatòries previstes i altres esdeveniments programats a Bilbao, van anunciar ja al mes de maig el canvi de dates de la pròxima edició de la Biennal de Màquina-Eina (veure MetalUnivers.com del 16 de maig). De moment no sembla que la decisió hagi causat més problemes i no tenim constància que s'hagin rebut queixes significatives al respecte. Però el canvi augmenta la tensió de les dates, en un any que exigirà molt a les empreses i professionals que tenen per costum anar a les fires nacionals i internacionals.

La BIEMH tindrà lloc del 7 al 12 de juny de 2004 al nou recinte firal de Bilbao, precisament el causant d'aquest retard per la impossibilitat de finalitzar totes les obres per a les dates habituals de les últimes edicions de la BIEMH. Si tenim en compte la realitat de les fires europees que d'una manera o altra poden interessar al sector del metall, el panorama el 2004 per als viatjants és, si més no, exigent: FAMET (sector metallmecànic) i Eurotools, del 20 al 22 de gener a Nüremberg (Alemanya); Bi Mu Mediterrània a Bari (Itàlia), del 26 al 29 febrer; Südblech, del 31 de març al 3 d'abril a Sinsheim (Alemanya); Metaves, del 27 al 30 abril a Munic (Alemanya); llepés del 12 al 15 de maig a Bolonya (Itàlia); BIEMH del 7 al 12 de juny a Bilbao; BI-MU de Milà (Itàlia), de l'1 al 6 d'octubre; Maquitec (Barcelona), del 19 al 23 d'octubre a Barcelona; Euroblech del 26 al 30 d'octubre a Hannover; EMAF (Porto) al novembre i Euromold i Turntech al desembre, a Frankfurt.

Tot i ser cert que alguna d'elles té un caràcter marcadament local, també cal assumir que són interessants en qualsevol cas per als que actuen en aquestes zones. La qual cosa converteix el 2004 en un infern per a alguns, des d'un punt de vista del desgast que suposa semblant freqüència de viatges, i fins i tot més per als que tenen la intenció d'exposar en diversos esdeveniments.

L'ànsia per vendre obliga a estar presents en els diversos aparadors d'aquesta economia global, però també a potenciar el factor tecnològic. I en això, un informe elaborat pel Servei d'Estudis del Banc d'Espanya, no ens situa en la millor posició. El Banc d'Espanya considera que l'economia espanyola porta cert retard tecnològic en comparació amb altres països de la Unió Europea, "i no s'observen en els anys més recents canvis significatius de la presència espanyola en la producció europea d'aquest tipus d'indústries". Encara que també és cert que "l'estructura productiva espanyola presenta, en els seus trets bàsics, una elevada similitud amb la de les grans economies de la UE".

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Máquinas-herramienta, Accesorios, Componentes y Herramientas, AFM

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    28/05/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    14/05/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis