Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Xylazel potencia su área industrial –metal de la mano de Tikkurila

Xylazel potencia la seva àrea industrial –metall de la mà de Tikkurila

16/09/2011

16 de setembre de 2011

Xylazel continua creixent i desenvolupant la seva nova línia industrial per a la cura i la protecció del metall als mercats espanyol i portuguès de la mà de l'empresa finlandesa Tikkurila.

Xylazel és una empresa capdavantera al mercat de la protecció de la fusta i amb una posició destacada en la protecció del metall que, igual que totes les empreses del Grup Zeltia al que pertany 100%, es caracteritza per una clara orientació cap a la R+D+i. Des del seu inici, la companyia ha comptat amb la col·laboració dels millors partners tecnològics. Per al desenvolupament de l'àrea de la Protecció del Metall, en el Sector Industrial, Xylazel des de l'any 2010 manté un acord de col·laboració amb l'empresa finlandesa Tikkurila, la sinergia de la qual amb Xylazel, resideix en la seva estratègia d'innovació i mediambiental.

Imagen

Per la seva banda, Tikkurila és una empresa especialista en el sector finlandès de la pintura, que gaudeix d'una trajectòria de més de 150 anys i situada a més en primera posició als mercats de Suècia i Rússia. Ha desenvolupat a més un complet sistema de productes a l'aigua per a la protecció i pintat de peces metàl·liques, únic al món per les seves característiques especials, que permeten el major aprofitament de la pintura projectada, compleixen les lleis d'emissions de compostos orgànic volàtils a l'atmosfera (COV) i protegeixen al personal aplicador de forma molt diferenciada. A més, les pintures a l'aigua de Tikkurila són revestiments protectors d'un altíssim i garantit nivell de resistència, eliminen la necessitat d'utilitzar diluents per al control de la viscositat, no són inflamables, no són tòxiques i emeten un bajísimo nivell de dissolvents, eviten la utilització de dissolvents de neteja i no produeixen aigües residuals tòxiques.

Empreses o entitats relacionades

Xylazel, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    10/09/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    23/07/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis