Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Omron, con la conciencia ecológica y el ahorro energético
La companyia, experta en convertidors de freqüència, desenvolupa un programari que permet estimar l'estalvi energètic

Omron, amb la consciència ecològica i l'estalvi energètic

Redacció Interempreses20/07/2010

20 juliol 2010

La necessitat de realitzar accions urgents a favor del canvi climàtic, va fer que en la Conferència de Kyoto de 1997 la majoria dels països assistents es comprometessin a posar mitjans per reduir el consum d'energia, ja que aquest és el mitjà més ràpid, eficaç i rendible per reduir les emissions de gasos hivernacle. L'eficiència energètica és un dels aspectes clau per afrontar aquest repte.

Els motors elèctrics representen dues terceres parts del consum d'energia elèctrica a la indústria de la UE. Les aplicacions que es desenvolupen són, en major mesura, de bombes, ventiladors i compressors, i també aquestes les que permeten obtenir un major estalvi energètic utilitzant convertidors de freqüència per a controlar la velocitat del motor: més del 50% d'estalvi d'energia en alguns casos.

Els convertidors de freqüència d'Omron adapten la velocitat del motor per assegurar el correcte funcionament de l'aplicació i optimitzar els costos energètics

Convertidors de freqüència com a millor opció

La legislació, cada vegada més restrictiva (augments dels costos energètics, penalitzacions per excés de consum, etc.), Fa que no puguem ignorar aquests problemes i la recerca de solucions. Davant aquesta necessitat, la millor opció és la instal lació de convertidors de freqüència per al control de motors.

Els convertidors de freqüència de Omron adapten la velocitat del motor per assegurar el correcte funcionament de l'aplicació i optimitzar els costos energètics. A més, incorporen una funció d'estalvi energètic automàtic que estableix la tensió òptima de sortida al motor basant-se en les condicions de la càrrega / consum mínim per mantenir el funcionament de l'aplicació, aconseguint el rendiment equivalent amb menys consum.

A més, hi ha en aquest moment programes d'inversió que faran possible que les empreses puguin satisfer els plantejaments anteriorment descrits. Els ajuts d'aquests programes, juntament amb l'estalvi en la factura elèctrica que s'obté utilitzant convertidors de freqüència, permeten que l'amortització de les millores realitzades es produeixi en un curt període de temps (al voltant de dos anys o fins i tot menys), i prolongant també la vida útil dels motors utilitzats.

Convertidor de freqüència MX2 Inverter d'Omron
Convertidor de freqüència MX2 Inverter d'Omron.
Instal lar un convertidor de freqüència com a mètode d'estalvi energètic suposa:

-Reducció de consum (activa i reactiva) eficiència energètica.

-Millor control operatiu, optimitzant la rendibilitat i la productivitat dels processos productius.

-Minimitzar les pèrdues en les instal·lacions.

-Estalvi en manteniment (el motor treballa amb menys estrès i en les condicions òptimes de funcionament)

-Disminució del soroll acústic dels motors.

-Es garanteix la continuïtat de la instal·lació.

-S 'aconsegueixen els mateixos o majors objectius de qualitat i resposta, incrementant la satisfacció del client.

Saver és fàcil d'usar, intuïtiu i fiable, i permet seleccionar el convertidor de freqüència Omron més adequat per a cada aplicació

Programari per a l'estimació de l'estalvi energètic

Saver és una potent eina d'Omron que permet estimar l'estalvi energètic que es pot obtenir en una instal·lació en substituir un mètode de control del motor convencional per un convertidor de freqüència i en quant temps es produiria la tornada de la inversió.

El programari està concebut per ser fàcil d'usar, intuïtiu i fiable en les seves estimacions, a més de permetre seleccionar el convertidor de freqüència Omron més adequat per a cada aplicació. Disposa d'una interfície gràfica molt atractiva que permet a l'usuari familiaritzar ràpidament amb l'aplicació.

Permet a l'usuari la possibilitat de realitzar una estimació bàsica, per al que necessitarà unes dades mínimes de l'aplicació o bé una estimació més detallada, per al que es requereix una descripció més precisa del sistema, permetent infinites possibilitats per a definir els rangs de treball, tarifes elèctriques en diferents trams horaris i fins i tot diferents estacions durant l'any. Totes aquestes característiques permeten realitzar unes estimacions molt precises.

El programari genera útils informes i gràfics que mostren l'energia estalviada, la diferència de costos en la factura elèctrica i el temps de retorn de la inversió

Saver realitza l'estimació d'estalvi energètic en aplicacions de bombes, ventiladors i compressors, comparant els resultats entre la instal·lació actual existent segons el seu mètode de control i la instal·lació amb convertidor de freqüència. Per a això, és necessari definir el cicle de treball de l'aplicació, com més precisa sigui aquesta definició, major exactitud tindrà l'estimació.

Com a resultat de l'estudi, Saver genera útils informes i gràfics que mostren l'energia estalviada, la diferència de costos en la factura elèctrica i el temps de tornada de la inversió. A més, els resultats poden emmagatzemar-se en diferents formats (.doc, .pdf, etc.).

Saver està disponible gratuïtament a l'Àrea de Descàrrega de Programari de la web corporativa d'Omron.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    10/09/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    23/07/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis