Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a En la BIEMH se fumó

A la BIEMH es va fumar

Ibon Linacisoro - Director15/04/2008

25 abril 2008

No ens va donar temps a explicar-les, però ens fiem. Aquesta edició de Metalunivers tancava just en el moment en què tancava les seves portes la 25 edició de la fira BIEMH. Tot i que no serà fins al proper número, per motius obvis, que ens podrem centrar més en detall en el que va passar a la fira, hem aprofitat aquest espai per donar la xifra: 50.712.

Què seran? Visitants. 50.712 visitants van tenir la sort d'acostar-se Bilbao per aquestes dates. I alguns van fumar.

Val, ja ens quedem més tranquils, perquè hem d'admetre que ens produïa certa tensió el fet de no poder dir res sobre la BIEMH fins al número d'abril de Metalunivers-Interempreses. I no poder dir que es va fumar.

Ara ve l'intangible, l'opinable, el subjectiu, el immesurable, el que suscita discussions i desavinences: la satisfacció per part d'uns i altres, expositors i visitants, senyores i senyors, organitzadors i desorganitzadors. Doncs bé, ens atrevim a afirmar que tot i els disgustos que ens donen les notícies econòmiques, encara en contra del que sembla respirar-se al sector financer, els nostres, els de la màquina-eina i en general els involucrats en la fabricació de béns d'equip, estan contents. Alegria és un estat d'ànim que no necessàriament es correspon al 100 per cent amb el que es respira en el sector, de manera que es percebia pels passadissos de la BIEMH, però en la nostra infinita capacitat per saber com se senten les persones encara que elles ho neguin, en Metalunivers-Interempreses afirmem categòricament que la suposada crisi no només no va exposar en aquesta fira, sinó que no va acudir ni de visita. No es va atrevir ni a acostar-se, ni en metro, ni amb cotxe, ni en bicicleta. No hi va ser, senyores i senyors, no hi va ser. Si fins i tot es va fumar. La fira va finalitzar amb els habituals bons resultats, és possible que ningú es fes ric, encara que només fos per no pecar (els suposem informats que ser ric és pecat segons la nova normativa), però no estem aquí per fer-nos rics sinó per seguir existint.

I en aquesta recerca de la perpetuïtat, alguns van fumar. Sí, sí, sí, és un fet, això no és opinable, alguns van fumar. I? Bé, en fi, que si tot i estar prohibit fumar en el recinte firal, alguns, uns quants, van fumar, pensem en aquesta revista, que va haver de ser com el cigarret de després de. És a dir, si per a alguns un..., vaja, un..., no és el mateix sense el cigarret de després, pensem, dèiem, que el que fumava era perquè havia venut. I no és el mateix vendre a seques, de tirar un pitillito després de vendre. Conclusió, es va fumar perquè es va vendre. El que s'ha dit, una BIEMH per l'alegria, un cigarret per a l'esperança.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    28/05/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    14/05/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis