Redima IMT, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Redima IMT, S.L.
Berlin, 66 -Pol. Ciudad de Parla
28983 Parla (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916984711  
w:  www.gruporedima.com
Distribuïdor de màquines-eina.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Redima IMT, S.L.

  • Aeronaútica
  • Eòlica
  • Ferrocarril
  • Mecanitzat Integral
  • Cort i deformació metàl·lica

El GRUP REDIMEIXI IBÈRICA va ser fundat en 1966, i actualment és considerat el grup capdavanter en distribució i venda de Màquines-Eina a Espanya.

El GRUP REDIMEIXI IBÈRICA és un GRUP amb FORÇA I EXPERIÈNCIA, que per complir amb els objectius de qualitat, servei i manteniment integral disposa de productes de primera línia, 12 Centres Regionals amb modernes instal·lacions distribuïdes per totes les regions de major activitat industrial d'Espanya i un gran equip humà, que fa que tot això sigui una realitat.

La raó del nostre èxit i l'expansió portada ha estat deguda a la confiança dipositada pels nostres clients en el nostre equip humà, que ha sabut donar solucions, oferint les millors màquines al millor preu acompanyat d'una Assistència Tècnica i Manteniment Integral. Encara que disposem d'un equip d'alta qualificació professional, vam seguir lluitant dia a dia per dominar en profunditat les tecnologies en Màquines-Eina i així poder gestionar, oferir i aplicar amb fiabilitat i eficàcia.

GRUP REDIMEIXI IBÈRICA, un GRUP amb FORÇA i EXPERIÈNCIA en el qual la GESTIÓ I TECNOLOGIA són la UNIÓ MÉS EFICAÇ.