Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Piscinas Durapin: garantía de calidad para un confort óptimo
Publirreportaje

Piscines Durapin: garantia de qualitat per a un confort òptim

5 de juny de 2012

Les piscines de fusta Durapin sedueixen gràcies a la calidesa natural de la fusta, la facilitat d'instal·lació, la seva solidesa i la seva durabilitat. Gràcies a l'experiència de Piveteau, les piscines de fusta es converteixen en el punt central del jardí.

Més de 60 anys d'experiència i el control de cadascuna de les fases del producte, des de la selecció de la fusta en el bosc fins a la comercialització, passant per la concepció i la transformació. Piveteau és el creador de solucions sostenibles per a la construcció i la decoració d'espais exteriors.

Instal·lat a Granollers amb el seu primer magatzem a Espanya, Vivre en Bois recull tota l'experiència de la seva matriu francesa, Piveteau. Piveteau és el pioner francès en el tractament de la fusta en autoclau. Aquesta empresa francesa ha construït la seva imatge entorn de la qualitat i la sostenibilitat dels seus productes d'exterior, especialment a través de la seva marca Durapin.

Vivre en Bois proposa dues gammes de piscines sota la mateixa marca Durapin: Les piscines Maeva (autoportantes, i per enterrar) i les piscines Maeva integral (per instal·lar integrades en el sòl). Un local tècnic integrat acabat en fusta i l'enrollador de la coberta permeten a les piscines Maeva integral conciliar l'estètica i la funcionalitat. Fabricades amb taulons de pi tractat en autoclau (classe 4) i amb espessors de 56 mm, les piscines Durapin tenen una garantia de fins a 15 anys. Piveteau concep les seves piscines de manera que el propi client final pugui muntar-les sense dificultat, motiu pel qual es lliuren en kit.

Piscina Maeva
Piscina Maeva.

Per integrar les piscines que s'instal·len per sota del nivell de sòl amb la resta del jardí, l'usuari pot utilitzar les rematades de fusta que se subministren, enrasar la piscina amb la resta del sòl amb tarima de fusta o amb la nostra tarima de fusta composite. Encara així, es recomana l'ús de les rematades subministrades, els quals s'han concebut especialment per evitar deformacions en les parets de la piscina.

A més, per integrar les nostres piscines en el jardí, totes estan disponibles amb liner de color blau o sorra, sempre amb un espessor de 75 micres.

Piscina lliurada en kit
Piscina lliurada en kit.

Gamma Maeva

La gamma de piscines Maeva està disponible en 7 dimensions possibles:

- Maeva 400: Profunditat 1.20 m i diàmetre 3.85 m. Superfície de 12 m²

- Maeva 500: Profunditat 1.20 m i diàmetre 3.85 m. Superfície de 17.5 m²

- Maeva 600/120: Profunditat 1.20 m. Llarg 6.00 m. Ample 3.00 m. Superfície 16.4 m²

- Maeva 650: Profunditat 1.20 m Llarg 6.54 m Ample 3.85 m. Superfície 21.6 m²

- Maeva 700: Profunditat 1.50 m Llarg 7.04 m Ample 3.85 m. Superfície 23.5 m²

- Maeva 800: Profunditat 1.50 m Llarg 7.67 m Ample 4.67 m. Superfície 31.5 m²

- Maeva 930: Profunditat 1.50 m Llarg 9.17 m Ample 4.67 m. Superfície 38.5 m²

D'elles, dues es poden instal·lar autoportantes: les de diàmetre 400 i 500; la resta haurà d'instal·lar-se en versió enterrada o semienterrada. La profunditat és també un element d'elecció, podent ser d'1.20 m o 1.50 m.

Gamma Maeva integral

La gamma de piscines Maéva integral, disposa de tres dimensions possibles:

- Maeva integral 780: Profunditat 1.50 m Llarg 7.04 m. Ample 3.85 m. Superfície 25.7 m²

- Maeva integral 820: Profunditat 1.50 m Llarg 7.47 m. Ample 4.67 m. Superfície 32.5 m²

- Maeva integral 13300: Profunditat 1.50 m Llarg 11.82 m. Ample 4.67 m. Superfície 49.1 m²

Esquema Maeva integral 13300
Esquema Maeva integral 13300.

Els models oscil·len entre els 7 i els 11 metres de llarg, sabent que la més gran disposa d'un bany per a nens de 0.61 m. de profunditat.

Les piscines poden completar-se amb una llarga gamma d'accessoris, tals com a coberta tèrmica de bombolles, llums, locals tècnics, coberta d'invernaje, escales, limpiafondos….

Local tècnic
Local tècnic.

Una tarima de fusta serà la rematada perfecta per a la piscina amb la bellesa natural del pi. Vivre en Bois proposa tres productes per satisfer totes les necessitats:

- Tarima de fusta amb assemblatge encadellat en puntes i amb ranurado superficial per a l'evacuació de l'aigua, ideal per a terrasses permanents.

- Per a terrasses que precisin d'una instal·lació ràpida i de caràcter desmuntable, les tarimes mitjançant rajoles autoportantes Durapin que no necessiten grans instal·lacions i treballar amb elles serà un joc de nens.

- Finalment, per a un confort màxim, una durabilitat extrema i un manteniment mínim, la terrassa en fusta composite creada per Pivetea amb la marca WEX. Material ecològic i reciclable, la fusta composite és la nova generació de materials sostenibles. Un material que combina l'estabilitat d'un polímer i el caràcter sostenible de la fusta. La tarima WEX és el futur de la decoració exterior.

Tarima WEX
Tarima WEX.
FALSOS MITES

Finalment, ens proposem acabar amb alguns mites respecte a aquests productes:

1- Una piscina de fusta és menys duradora que una piscina de ciment

Fals: Les piscines de fusta Durapin estan pensades per resultar durables i sòlides. La fusta utilitzada per a la seva construcció és fusta tractada en autoclau amb classe 4, és a dir, garantim la nostra fusta per 15 anys en instal·lacions convencionals i per 10 anys en instal·lació en contacte directe amb el sòl. El procés d'autoclau permet que el tractament s'impregni fins al cor de la fusta i la protegeix contra els atacs d'insectes, fongs i tèrmits. Una piscina de fusta és per tant, tan duradora com una piscina de formigó, però amb l'aspecte càlid de la fusta.

2- Una piscina autoportante de fusta requereix d'un manteniment regular i costós de la seva estructura

Fals: En tractar-se de fusta tractada en autoclau classe 4, les piscines Durapin no necessiten manteniment regular ni molt menys costós. Eventualment, si es desitja, es pot aplicar un decapant per retornar l'aspecte de la fusta nova. Per donar-li un acabat de color, Vivre en Bois proposa saturadores de color (gris, antracita, burdeos…) que respectaran el veteado natural de la fusta.

3- La fusta composite rellisca en cas de lluivia

Fals: La pròpia composició del material i les diferents opcions d'acabat permeten que la instal·lació resulti antilliscant, fins i tot en cas de pluja.

4- La fusta composite WEX és ecològica encara amb la seva composició de plàstic

Veritable: El polipropilè està present en la barreja de la fusta composite WEX en una proporció d'1/3 i té com a origen material reciclat i reciclable al 100%. Els dos terços restants es completen amb fusta triturada, que també és perfectament ecològica. No conté cues, no emet CO2 i no contribueix a aquest efecte hivernacle ni en la seva producció ni al llarg de la seva vida útil.

Per a la seva fabricació s'utilitza únicament fusta amb origen en boscos ressò-certificats i explotats de forma sostenible.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    12/09/2024

  • Newsletter Jardinería

    18/07/2024

Enllaços destacats

Iberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis