Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hecho de plástico.com

Fet de plástico.com

Ibon Linacisoro, Director15/06/2003
Els plàstics estan en les nostres vides, difícilment tindríem una manera de vida similar a l'actual si aquests materials no existissin. Els grans productors de polímers, les grans associacions internacionals com APME i les d'àmbit estatal com ANAIP i CEP, procuren des de fa temps inculcar aquesta idea en la societat, i fins i tot assistim fa uns mesos a un tímid intent de transmetre els plàstics en positiu a través d'una campanya en mitjans escrits d'informació general. Però l'autocrítica és obligatòria. Les accions per fer comprendre la vàlua dels plàstics es mantenen en uns nivells insuficients. Quan es vol accedir massivament a la consciència del ciutadà, els missatges requereixen els canals adequats. I en aquest sentit, la indústria dels plàstics té molt a aprendre, molts recursos de dedicar, moltes decisions valentes d'adoptar. Un bon exemple, la gran lliçó, ens l'està donant el sector de l'acer. Anuncis a televisió i en els principals diaris estan calant sens dubte entre els ciutadans. "L'acer és a la teva vida. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel. - Mad'of Steel.es, gasolineres, consignes metàl·liques... més del que imagines. - Mad'of Steel. fet-de-acero.com ". Així ho expliquen a l'anunci imprès. Unes paraules reforçades amb el molt més impactant anunci televisiu en què han estat capaços de dir al ciutadà que, sense l'acer, bona part dels productes que té a casa i molts més, no existirien. "L'acer. ¡Mira'l més de prop! " Com que inventar és una tasca complicada i atès que el noble art d'inspirar-se en una idea per dur a terme una acció similar és perfectament vàlid, la indústria dels plàstics, a través de les associacions que agrupen als seus actuants, hauria almenys donar-se per al·ludida amb el "mad'of steel". I no tant perquè siguin materials que competeixin en algunes aplicacions, sinó més perquè és obvi que és urgent vendre la idea dels plàstics com a materials ineludibles. Un "fet-de-plastico.com" seria molt beneficiós, sobretot si fos acompanyat d'una veritable campanya de promoció. Però sense complexos, sense escatimar en mitjans. Decididament.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades