Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vivre en Bois celebra su primera aniversario en Granollers

Vivre en Bois celebra el seu primera aniversari a Granollers

19/03/2012

19 de març de 2012

Divendres passat, 9 de març, l'empresa Vivre en Bois, situada en la C-17 en el seu pas pel municipi de Granollers, va celebrar el seu primer aniversari amb una recepció en les seves instal·lacions d'una representació dels seus clients professionals. Al voltant de cinquanta convidats i el propi personal de l'empresa es van reunir a les 19:00 en les instal·lacions de Vivre en Bois per descobrir la nova exposició exterior, conèixer les novetats del catàleg 2012.

Un element que va cridar molt l'atenció va ser la inauguració de la nova exposició instal·lada en l'aparcament, on es poden veure, tocar i comparar les diferents tanques, barreres i tancaments que aquest fabricant posa a la disposició dels seus clients.

Imagen

Dins d'aquesta exposició destaquen la incorporació dels ‘panells desestructurats’ (model Mikado), la solució per a tancaments en fusta tecnològica (Wex) i una gran piscina de fusta instal·lada en en interior del xou-room. De la mateixa manera, resulta espectacular una gran tarima de fusta sobre la qual es poden apreciar una gran part de l'àmplia oferta de solucions per al revestiment de jardins i terrasses.

Un descompte del 15% sobre els productes en estoc durant el mes de març, aquesta recepció per a clients professionals i una jornada de portes obertes per a clients particulars prevista per al mes de maig constitueixen el conjunt de festejos que Vivre en Bois ha preparat per celebrar el seu primer aniversari.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    12/09/2024

  • Newsletter Jardinería

    18/07/2024

Enllaços destacats

Iberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis