Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las bodas recuperan todo su esplendor de mano de los jardines

Tornen els jardins

Les noces recuperen tot la seva esplendor de mà dels jardins

Estudi de paisatgisme Fernando Pozuelo22/01/2014

El paisatgista madrileny Fernando Pozuelo, amb 20 d'anys d'experiència dins del sector de la jardineria i el paisatgisme, és especialista en el disseny de jardins fets a mesura, com són els de unes noces. Precisament, en els últims dies el romanticisme ha guanyat terreny, i la celebració d'enllaços en jardins torna a ser tendència, on la creació d'una estructura compositiva concorde a l'entorn i a l'estampat floral del lloc és fonamental per plasmar l'estil de la parella de manera senzilla, sòbria i intima.

Casar-se o acudir a una celebració sempre és un moment dolç, però on és necessari tenir un exquisit sentit del gust i de l'ordre perquè tot quedi perfecte i a mesura, tant per part dels nuvis com, dels propis convidats. En aquest sentit, el romanticisme ha tornat a conquistar aquest terreny i és que, avui dia, l'originalitat i les noves tendències han portat a les parelles a buscar nous llocs on celebrar l'enllaç que tradueixin a la perfecció l'estil de la parella com per exemple, els jardins. D'aquesta forma, i tenint en compte tots aquests detalls, el paisatgista Fernando Pozuelo Landscaping Collection dissenya i decora aquests espais on actualment és tendència contreure matrimoni. Els jardins han de comptar amb una clara estructura compositiva d'acord amb el propi espai definit per diferents estades. La primera, la zona de la cerimònia: senzilla però elegant, ha d'acollir un lloc sobri i íntim amb poca càrrega floral que no resti protagonisme als nuvis. Per a aquest cas concret, destaquen les roses de flor blanca que afegeixen un toc de distinció, glamur i a més aporten una tonalitat perfecta per il·luminar encara més el dia de les noces.

Recentment, Fernanzo Pozuelo ha creat Landscaping Collection en la qual ofereix tres tipus de productes...
Recentment, Fernanzo Pozuelo ha creat Landscaping Collection en la qual ofereix tres tipus de productes: jardins ideográficos, jardins simbòlics i jardins escènics.

La part exterior del jardí, que envolta el contorn de la zona de cerimònia, buscarà l'amplitud visual mitjançant l'ús de tonalitats blanques al 85%, rosa pal al 10% i malva al 5%. Aquestes últimes situades estratègicament en el fons blanc per crear així un contrapunt floral que atraparà la vista. D'altra banda, les zones de benvinguda i trànsit solen estar flanquejades per elements vegetals piramidals de port important i color verd fosc. En ells, també es poden col·locar petites i subtils flors blanques. Aquestes sendes també poden incorporar a l'ocàs llum de veles o artificial indirecta que generarà un romàntic entorn. Un altre dels espais més importants, el del banquet, ha de comptar amb algun detall més concret quant a decoració i il·luminació. Per exemple, la combinació de centres florals en tonalitats que poden anar des dels verds foscos fins als blancs possibilitarà que es realci la bellesa dels nuvis i també de l'espai. Efectivament, aquests centres poden incorporar aigua amb certs colors, gels o fruites singulars, com per exemple, cireres barrejades amb art floral.

L'estructura compositiva és fonamental a l'hora de definir les diferents estades del jardí

L'estructura compositiva és fonamental a l'hora de definir les diferents estades del jardí.

Finalment, i no per això menys important, sinó al contrari, en totes les zones s'ha de tenir una especial atenció amb les fragàncies que aporten les diferents plantes i flors que s'incorporin a l'estampat del jardí i que generaran un ambient dolç propi de l'esdeveniment. Un exemple d'aquesta tipologia de jardins que projecta Fernando Pozuelo serien els jardins escènics. Com ell mateix afirma, “un viatge en el temps que transporta al paseante a través d'una experiència plena de secrets i misteris. Espais que són en si mateixos obres d'art úniques i irrepetibles que reflecteixen les il·lusions, els records i la personalitat dels seus propietaris”.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    09/05/2024

  • Newsletter Jardinería

    18/04/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis