Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cien números despiertos

Cent números desperts

Ibon Linacisoro, Director01/02/2005
Amb aquest són ja 100. Tenint en compte que durant molts anys Plàstics Universals s'editava cada dos mesos, la presència d'aquest mitjà en el mercat espanyol dels plàstics adquireix ja gairebé la categoria d'històrica, perquè aquest primer número de l'any 2005 és precisament el número 100. I això en què es nota? Bé, doncs certament en res, perquè no és aquest un d'aquests pretesos números especials en què un li agrada recrear-se amb les seves pròpies virtuts. És, simplement, un nombre més. Una nova edició de Plàstics Universals amb el mateix objectiu que qualsevol altre, informar els professionals del sector dels plàstics i plantejar qüestions que puguin servir a cada un a l'hora d'adquirir un equip, solucionar un problema tècnic concret o racionalitzar la gestió de l'empresa, buscant fins i tot les solucions fiscals oportunes. No ens hem volgut mirar cap a dins, més aviat oferir cap a fora el que pugui servir a algú. L'especial del número 100 de Plàstics Universals és que, al contrari que en el conte de la Bella Dorment, on un príncep va haver de besar per despertar després de 100 anys d'obligat son, a nosaltres no ha hagut de venir ningú a despertar-nos. Els ulls ben oberts, els sentits motivats, la recerca del realment interessant és el que ha guiat i guia a aquest mitjà, tant en la seva versió impresa com en l'electrònica, i el que li ha posicionat en el primer lloc del nostre país, amb la màxima audiència, el major volum de publicitat, i, per descomptat, d'informació.

Plàstics Universals 100 inclou, entre altres, un reportatge interessant basat en la taula rodona realitzada amb la pràctica totalitat dels subministradors d'injectores al nostre país. Reunits per aquesta revista al Centre Espanyol de Plàstics, van expressar les seves opinions al voltant de la situació d'un sector canviant que necessàriament ha de decantar-se per la tecnologia. El poden llegir a la pàgina 40.

En el comiat, en això si ens deixem portar pel tòpic en aquestes ocasions i li agraïm, t'agraïm, estimat lector, la teva fidelitat i interès pels nostres mitjans. I amic Príncep, les nostres disculpes per la teva llarg viatge erm.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades