Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lantek acude a la BIEMH 2010 con un portafolio de soluciones totalmente renovado
La marca va presentar Lantek Integra en una jornada tecnològica celebrada durant la fira

Lantek va a la BIEMH 2010 amb una cartera de solucions totalment renovat

Redacció Interempreses08/06/2010

8 juny 2010

Lantek , especialista en el desenvolupament i comercialització de solucions integrals de CAD / CAM i ERP per al sector de la màquina-eina, va mostrar a la BIEMH 2010 les últimes novetats incorporades en el seu portafoli de solucions i serveis. Un any més, Lantek va a aquest esdeveniment considerat com un dels més importants dedicat al sector de la màquina-eina tant a nivell nacional com internacional, amb l'objectiu no només de presentar i promocionar entre el públic assistent les novetats incloses en la seva oferta de producte, sinó també d'atendre i ampliar les relacions comercials i de negoci amb els clients actuals i potencials, aprofitant les sinergies que una cita d'aquestes característiques genera.

Així mateix, i dins del marc de BIEMH 2010, Lantek va celebrar una jornada tecnològica el dia 3 de juny, en la qual el tema central va ser Lantek Integra, l'única solució de gestió basada en web per al sector de la transformació metàl·lica que, a més, posseeix completa integració amb les solucions CAD / CAM de la companyia.

Catàleg de solucions totalment renovat

Lantek va tornar a deixar patent amb la seva assistència el seu compromís i aposta per les tecnologies innovadores per al sector de la deformació metàl lica.

Així, de la mà del seu equip d'experts, la companyia va presentar la versió un renovat i complet catàleg de producte en el qual una de les principals novetats és Lantek Integra, la nova i potent plataforma ERP basada en web que incorpora un ampli ventall de funcionalitats i permet l'automatització, gestió i control de tots i cada un dels processos empresarials en qualsevol moment i lloc, facilitant l'accés a la informació a través d'Internet i millorant la productivitat de l'empresa. Així mateix, Lantek Integra està preparada per a la seva total integració amb el programari CAD / CAM de la companyia incrementant el retorn d'inversió i reduint costos.

Lantek Integra
Lantek Integra.

Lantek Integra pren com a base una avançada arquitectura tecnològica i està composta per un ampli conjunt mòduls, entre els quals hi ha Tresoreria, Vendes, Compres, Fabricació, Magatzems, Productes, CRM i WOS. Són molts els avantatges que aporta aquest nou ERP, sent una de la que més destaca la optimitzar dels processos de presa de decisions, gràcies a la incorporació d'eines de BI, reporting i quadres de comandament.

Aquestes característiques, a les quals se sumen la potència, l'alta capacitat de processament i un maneig fàcil i intuïtiu, així com el profund coneixement i l'especialització de Lantek en la indústria de la transformació de la xapa i el metall, converteixen Lantek Integra en la solució idònia per a les empreses que desenvolupen la seva activitat en aquest sector.

Un altre dels productes que Lantek va exposar durant el transcurs de BIEMH 2010 és la nova versió 2010 de Lantek Expert, el programari CAD / CAM per tall i punxonament de xapa per a màquina-eina, en qualsevol de les seves tecnologies, ja sigui tall per plasma, oxitall, làser o per raig d'aigua.

La solució ha estat optimitzada en matèria de funcionalitat, permetent ara als clients disposar de la més avançada tecnologia en un entorn modern i funcional. Les novetats incorporades a l'aplicació suposen un important avenç per donar una resposta eficient a les necessitats dels usuaris a l'hora d'abordar els diferents processos de fabricació i treball en xapa del sector industrial.

Lantek Expert v2010 és una solució extremadament potent i fàcil de manejar, que incorpora una nova arquitectura que utilitza avances tecnologies de disseny i programació, en la qual s'han introduït avenços en els mètodes de nesting, aconseguint incrementar de forma significativa el rendiment de la xapa , així com en la velocitat de procés. Les noves opcions a l'hora de calcular els temps i costos de les peces, xapes i productes, permetran a l'usuari tenir un major control de la producció i predir perfectament els costos i temps de fabricació al seu taller.

D'altra banda, una altra de les novetats que Lantek presentar guarda relació amb la nova família de productes per a disseny de peces de xapa en 3 dimensions, plegat de peces de xapa i tall de tubs i perfils, Lantek Flex3d.

Composta per un total de 8 mòduls específics per dur a terme tasques de plegat i desplegat, treballar amb tubs o perfils, realitzar activitats de disseny integrades amb els programes SolidWorks, Solid Edge, Autodesk Inventor, Catia o ProEngineer, així com treballs d'automatització de programació de màquines de tall amb cinc eixos, aquesta gamma ha estat optimitzada per oferir a les empreses del sector de la construcció d'estructures metàl·liques una eina de disseny àgil i eficient que s'adapti i resolgui les necessitats de cada companyia.

Són diverses les millores incorporades a la família Flex3d, tant des del punt de vista tècnic com funcional, però, el mòdul Lantek Flex3d SteelWork, és un dels que major quantitat de novetats incorpora. Aquesta aplicació, específica per al disseny i tall de perfils estàndards (I, U, L, T, H, perfil circular o quadrat,...) de forma àgil, intuïtiva i senzilla, ofereix a l'usuari una visió real del resultat que obtindrà permetent optimitzar el treball. També compta amb un sistema paramètric que permet canviar els valors de les operacions realitzades, incloent la modificació dels paràmetres inicials de disseny del perfil. Així mateix, pot simular el moviment de la màquina, el desplaçament del perfil i les operacions de mecanitzat que realitza cada eina, a més d'estar preparada per generar directament el programa de control numèric per enviar-lo a la màquina (codi CNC pur, DSTV, DSTV + o CAM) i adaptar la informació de tall a les característiques de cada màquina.

D'altra banda, Lantek Flex3d SteelWork és una solució independent que no requereix de cap programari addicional i que està totalment integrat tant amb el programari CAD / CAM Lantek Expert com amb el seu ERP Lantek Integra, facilitant la gestió total del procés de venda, dels magatzems / inventari, de lots i número de sèrie per a la completa gestió de la traçabilitat.

Mètodes de nesting integrat en Lantek Expert v2010
Mètodes de nesting integrat en Lantek Expert v2010.