Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Primavera BSS y Lidera Network refuerzan posiciones con la firma de un acuerdo estratégico de distribución

Primavera BSS i Lidera Network reforcen posicions amb la signatura d'un acord estratègic de distribució

09/04/2014

9 d'abril de 2014

Primavera Business Programari Solutions, multinacional especialitzada en el desenvolupament i comercialització de solucions de gestió i plataformes d'integració de processos empresarials, i Lidera Network, majorista IT de valor especialitzat en seguretat informàtica, networking, emmagatzematge i virtualització, han signat un acord de distribució, en virtut del com, el majorista passarà a incorporar les solucions de gestió de Primavera en la seva portfolio corporatiu.

L'acord d'àmbit nacional, que té com a objecte la distribució de les solucions de gestió Starter per a autònoms i pimes, i les solucions TPV Pssst! i Tlim, per als sectors de la restauració i comerç minorista, respectivament, s'emmarca en l'estratègia d'expansió i consolidació que Primavera porta desenvolupant en els últims anys. Aquesta aliança estratègica permetrà a la multinacional afermar i reforçar la seva presència al mercat espanyol, on Lidera compta amb més de 3.000 resellers, complint així amb el seu objectiu d'oferir una cobertura més directa i propera als usuaris de les seves solucions.

Per la seva banda, Lidera Network aconseguirà reafirmar-se com a majorista de valor i proveïdor global, ampliant i diversificant la seva oferta per a la petita i mitja empresa, mitjançant la incorporació d'una nova línia de negoci basada en les solucions de Primavera. El seu compromís per la qualitat i la innovació ha portat al majorista, des dels seus inicis, a emprendre un permanent procés de selecció de fabricants amb els quals aconseguir aliances estratègiques per disposar de les solucions tecnològiques més avançades.

Per a Luis Cadillon, country manager de Primavera BSS Espanya, “l'acord aconseguit amb Lidera Network suposa donar un important pas per reforçar la presència de les nostres solucions al mercat espanyol, principalment en el segment de la petita i mitja empresa” qui reconeix que aquesta aliança “respon a la decisió d'explicar al nostre canal amb la figura del Majorista que ens permeti guanyar major capil·laritat al mercat per oferir a les pimes espanyoles tota l'agilitat i eficàcia que necessiten per a l'automatització i gestió dels seus processos empresarials, més facilitat en la presa de decisions i, en conseqüència, un estalvi significatiu de costos i temps i increment de la rendibilitat”.

Luis Cadillon, country manager de Primavera BSS Espanya
Luis Cadillon, country manager de Primavera BSS Espanya.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.