Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a National Instruments anuncia un acuerdo de licencia con Broadcom

National Instruments anuncia un acord de llicència amb Broadcom

07/03/2014

7 de març de 2014

National Instruments ha anunciat que és el primer proveïdor a dur a terme un acord MTL (Manufacturing Test License) amb Broadcom Corporation. L'acord MTL autoritza a NI a oferir solucions de prova de fabricació i el codi font modificable de l'aplicació als clients de dispositius de Bluetooth i LAN sense fil de Broadcom.

L'acord MTL de Broadcom és un nou programa de llicència i validació que proporciona als proveïdors d'equips de prova, tals com NI, accés a les eines de programari de WLAN i Bluetooth de Broadcom i als seus recursos de suport tècnic. El programa està dissenyat per proporcionar als clients OEM de Broadcom sistemes de prova validats que redueixin el temps de llançament al mercat i millorin l'eficiència de fabricació i la qualitat del producte.

“Mitjançant la llicència MTL de Broadcom, NI pot oferir solucions atractives a OEMs i ODMs que validen i proven tecnologies sense fils embegudes”, afirma Dave Loadman, vicepresident del segment de negoci de dispositius mòbils de NI. “El programari MTL de Broadcom i els chipsets sense fils de LAN i Bluetooth, juntament amb les solucions de RF basades en maquinari modular NI-PXI donaran lloc a un dels temps de prova més breus de la indústria i oferiran un atractiu cost total de l'oferta de propietat intel·lectual a l'àrea altament competitiva de la connectivitat sense fil”.

Basat en la plataforma d'instrumentació modular PXI i en el transceptor vectorial de senyals NI PXIe-5644R, la solució MTL de NI està optimitzada per a les proves de fabricació de més baix cost i la integració directa en les eines de programari de Broadcom. NI proporcionarà suport mundial als clients de Broadcom a través de les seves activitats globals i socis de negocis autoritzats per Broadcom.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.