Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trace Software lanza la nueva versión de Elecworks 2014
Elecworks incorpora tres prestacions a destacar; gestió de plànols mixts, càlcul de la caiguda de tensió de les mànegues i publicació de plànols dins d'eDrawings

Traci Programari llança la nova versió d'Elecworks 2014

Redacció Interempresas31/10/2013

La versió Elecworks 2014 de Traci Programari ja està disponible per a la seva descàrrega per a tots aquells usuaris amb contracte de subscripció. Amb nombroses novetats, la versió disposa de noves prestacions com la gestió de plànols mixts, el càlcul de la caiguda de tensió de les mànegues o la publicació de plànols en eDrawings. Aquesta versió és totalment compatible amb totes les versions de Microsoft Office 32 i 64 bits.

La nova versió 2014 d'Elecworks incorpora alguns comandos nous per facilitar el treball als dissenyadors, com la gestió de regles de disseny o de dades d'usuari, reexpedicions… A més, afegeix catàlegs de fabricant i s'ha creat un nou accés al nou portal ‘electrical content portal’ per adaptar-se específicament a les necessitats de cada empresa. A partir d'aquesta versió, també estarà disponible Elecworks Viewer per a la visualització dels seus projectes.

Les noves prestacions

Elecworks incorpora tres noves prestacions a destacar: la gestió de plànols mixts, que permeten a l'usuari utilitzar els diferents comandos de disseny per al sinòptic i pel multifilar en un mateix plànol; el càlcul de la caiguda de tensió de les mànegues posat que s'han afegit dades específiques a les propietats de la mànega per calcular automàticament la caiguda de tensió; i la publicació de plànols dins d'eDrawings, una nova funció que permet seleccionar els plànols a exportar dins d'eDrawings per facilitar l'intercanvi d'esquemes.

Ergonomia optimitzada amb noves icones

La nova versió inclou icones que faciliten el treball a l'usuari. Les normes de disseny es gestionen en forma de llistats i són accessibles a través de la icona ‘Revisar les normes de disseny’, que permet realitzar comprovacions i detectar fàcilment errors de disseny, com per exemple l'absència de referència de fabricant en un símbol, elements no connectats, elements secundaris sense principal…El nou interfície per a la gestió de les dades d'usuari incorpora dues noves icones que apareixeran en el menú per a un accés més intuïtiu, ‘inserir dades d'usuari’ i ‘inserir una dada traduïble’. A més, un nou comando de ‘gestió de reexpedicions’ permet crear automàticament una reexpedició d'equipotencial entre dos cables del mateix tipus amb la mateixa numeració en tots els plànols en els quals apareix. Finalment, l'optimització del cablejat permet redefinir el cablejat de cada equipotencial a partir de la implantació física 2D, amb la finalitat de minimitzar les longituds dels cables i facilitar la realització del cablejat.

Electrical Content Portal per a una major flexibilitat en la gestió de catàlegs de fabricants

En Elecworks 2014, els catàlegs de fabricants no s'instal·len automàticament amb el programari perquè la instal·lació sigui més ràpida i l'usuari pugui integrar les dades que desitgi. S'han habilitat dues noves icones per triar entre integrar el ‘contingut local’ (instal·lar els catàlegs que ja estan en la màquina dins dels fitxers d'Elecworks) o el ‘contingut en internet’ (accedir directament al portal de contingut d'Elecworks ‘electrical content portal’ per consultar la llista de catàlegs disponibles i descarregar el catàleg requerit). Per facilitar la selecció del fabricador s'ha afegit un filtre de cerca. Els usuaris de SolidWorks Electrical també tindran accés a la seva pròpia versió del portal de continguts.

Electrical Content Portal
Electrical Content Portal.

Llançament d'Elecworks Viewer

A partir de la versió 2014, s'ha desenvolupat Elecworks Viewer, programari de visualització de projectes. Els usuaris podran accedir a l'arbre de projectes, a la vista prèvia en miniatura dels diferents esquemes i a la visualització de l'esquema seleccionat. També podran accedir a una sessió de xat per informar els avanços del disseny. A més es pot realitzar un zoom en l'esquema o exportar el plànol a formats DWG/PDF. Existeix una funció de filtre que permet buscar un element específic del projecte (per referència, localització, numeració, descripció, etc.)

Elecworks Viewer es pot instal·lar com un client addicional en una instal·lació client servidor o en un altre ordinador on hagi estat instal·lat Elecworks però la llicència ja no estigui disponible hagut de, per exemple, a una transferència de la llicència.

Elecworks Viewer
Elecworks Viewer.

Empreses o entitats relacionades

Trace Software International, S.a.s.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.