Obradors DRM, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Obradors DRM, S.L.
Mallorca, 352
08013 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934585535  
w:  www.obradorsdrm.com
Distribuïdor components de màquines-eines i accessoris.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Obradors DRM, S.L.

OBRADORS DRM, S.L. Empresa situada a Barcelona des de fa més de 30 anys, dedicada a la distribució i representació per a la indústria metal·lúrgica, sent les marques distribuïdes:

PERON SPEED (PS), clavegueres per mecanitzat d'alta velocitat. Aquesta marca posseeix models des de clavegueres principals per a màquines (cilíndrics, quadrats,...) com els de aplicació directa en màquines-eina mitjançant con, per a l'acabat de motlles i matrius a altes velocitats. També disposa de capçals amb un o dos girs.

LCM, presenta una gamma de plats divisors de control numèric per posar en centres de mecanitzat i fresadores. També disposa de suports per electromandrinos amb gir controlat per CNC

HARRISON, amb la gamma actual de torns CNC, de nou disseny, comprèn el model Alpha XT (control FANUC TurnMate i, amb programació conversacional), l'Alpha XS, l'Alpha O de bancada inclinada i l'Alpha 1550 XM amb eix C per utilitzar eines motoritzades, (tots ells amb control Fanuc 2liTB, amb sistema de Guiat Manual). Tots els models Alpha disposen de la programació en ISO i d'opcion de torreta automàtica. El CAD/CAM AlphaLink està inclòs en totes les versions de l'Alpha, com a equip standard. S'inclouen així mateix dins de la gamma Harrison els torns convencionals (amb capçal d'engranatges o variador de velocitat) que han prestigiat aquesta marca a nivell mundial.

COLCHESTER ofereix amb la nova sèrie Tornat T de torns CNC la màquina més estable i capaç a la seva classe. És la resposta a els qui requereixen productivitat, precisió i, sobretot, consistència en tot el procés de fabricació. L'àmplia varietat de models: màquines de 2 eixos, de 3 eixos (eix C per a eines motoritzades), de 5 eixos (sub-claveguera) i amb eix I, permet el màxim de possibilitats en la fabricació de peces torneadas, fresades o que requereixin operacions múltiples.

EUROCOLD, ens ofereixen enfriadores i sistemes de refrigeració en circuit tancat d'aigua o oli.

PROTEC posseeix un ventall de diferents possibilitats per protegir tant les seves màquines (fresadores, torns, trepants, etc….) com a zones de treball amb sistema d'enreixats, catifes antifatiga, etc. També disposem de proteccions per a màquines de fusta.

NIK, La nova empresa representada, la qual complementa el nostre ventall de proteccions, NIK, ofereix una àmplia gamma d'il·luminació per a maquinària, ja sigui per connectar directament a corrent, o ben passant a través del quadre elèctric de la màquina.

RIBO, aspiradors industrials per a neteja de màquines, tant monofásicos com a trifàsics, i com no, d'aplicacions especials, totalment preparats per aspirar barreges d'oli-encenall.

CORAL, ens ofereixen àmplia gamma d'espiradores per a depuració de pols i fums.

Signatures representades a Catalunya: LAIP, accessoris per a maquinària, EVEC, elements de verificació i control, CRUCELEGUI HNOS, mordasses mecàniques i hidràuliques, capçals de mandrilar, TAX, porta-eines VDI .

Com poden comprovar, són marques de conegut prestigi i total garantia de qualitat i bon servei, que estem segurs que seran del seu interès i ens agradarà ampliar la informació que necessitin.