Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Rafael Ortega, Raorsa
“A nivell general, la majoria de les companyies no tenen els recursos o no estan capacitades per projectar els seus negocis”

Entrevista a Rafael Ortega, Raorsa

23/02/2012
Imagen

Les notícies en els mitjans sobre l'economia espanyola són molt negatives. No obstant això, sembla que hi ha una lleu recuperació de la indústria dels plàstics, pensa que això és efectivament així?

Certament hi ha hagut, i segueix havent-hi, molta incertesa econòmica al nostre país, la qual cosa ha provocat que les empreses frenessin bruscament les seves inversions en els anys anteriors. Aquest descens que es va produir ha ocasionat un augment de les vendes en 2011 a causa que les empreses s'han vist obligades a renovar maquinària o a invertir en nous projectes per minorar o afrontar amb majors garanties els efectes de la crisi, provocant la lleu recuperació que s'ha pogut apreciar en aquest any passat.

Caldria esperar, i així ho desitgem tots, que la tendència de recuperació del sector continués durant el present any. Solament d'aquesta manera podríem començar a afirmar que efectivament està havent-hi una recuperació en el sector del plàstic.

Creu que els transformadors de plàstics espanyols estan orientant les seves estratègies cap a la internacionalització?

Quan un mercat no compleix amb les expectatives d'una companyia, l'obligació d'aquesta és buscar noves oportunitats allà on les hi hagi. És veritat que actualment, i a causa de la situació econòmica, les companyies que troben una sortida a l'estranger tenen més possibilitats de sobreviure que les empreses que se ciernen a un mercat purament nacional. A nivell general, la majoria de les companyies no tenen els recursos o no estan capacitades per projectar els seus negocis, encara que veritablement són moltes les que estan bolcant molts recursos a potenciar les seves vendes al mercat internacional.

S'estan venent ara màquines d'un major valor que abans o màquines més equipades?

Des del nostre punt de vista, podríem afirmar que està augmentant considerablement la venda de maquinària de major valor en detriment d'altres màquines més econòmiques encara que millor equipades. És cert que la introducció de les noves tecnologies en les màquines per a plàstics aporten un cost econòmic superior, obligant a disminuir l'equipament de les mateixes per compensar el preu final. D'altra banda, si bé és cert, cada dia les aplicacions són més complexes, amb el que per a certs projectes és necessari la incorporació d'una gran quantitat d'equipament extra.

Empreses o entitats relacionades

Raorsa Maquinaria, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    12/09/2024

  • Newsletter Química

    05/09/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis