Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornadas Técnicas en C.T. Servicio - Centrotécnica

Jornades Tècniques en C.T. Servei - Centrotécnica

Javier García27/11/2007

"Fins a un 80 per cent d'estalvi en energia elèctrica"

C.T. Servei - Centrotécnica va obrir les seves portes els passats 28 i 29 de juny per presentar les últimes novetats que distribueix en el sector del plàstic. Entre d'altres màquines, l'empresa va exhibir la injectora elèctrica Toshiba EC-NII, una bateria de refredament modular d'Industrial Frigo, una màquina per a la trituració de termoplàstics de Moditec i un equip de buidatge de bigbags i sacs octogonals de la signatura Helios.
C.T. Servei - Centrotécnica, empresa distribuïdora de maquinària i equips per a la indústria del plàstic, va organitzar unes jornades tècniques els passats 28 i 29 de juny a les que va presentar un model de la sèrie EC-NII, de la firma japonesa Toshiba Machine, una màquina d'injecció totalment elèctrica, des de 20 fins 850 tones (en la seva gamma estàndard), que segons va explicar Agus Duran, director comercial de la companyia, és capaç d'aconseguir un estalvi d'energia elèctrica d'entre el 25 i el 50 per cent. En algun cas, segons les condicions, aquest pot arribar "fins al 80 per cent", va assegurar Duran. A més, aquesta màquina té una velocitat de cicle "molt superior a la de la resta de màquines del mercat".
Injectora elèctrica Toshiba de la sèrie EC-NII
Injectora elèctrica Toshiba de la sèrie EC-NII.
Durant les jornades, tècnics de Toshiba van explicar el funcionament i les característiques de la nova injectora EC-NII
Durant les jornades, tècnics de Toshiba van explicar el funcionament i les característiques de la nova injectora EC-NII.
Yoshiaki Tayasu, director general de Toshiba Europa
Yoshiaki Tayasu, director general de Toshiba Europa.

Alta velocitat i elevada pressió d'injecció

La injectora, distribuïda en exclusiva a Espanya per Centrotécnica, combina alta velocitat i resposta amb una elevada pressió d'injecció, mitjançant l'ús de servomotors d'alta potència, que no requereixen de refrigeració per ventiladors ni aigua, i un nou tipus de construcció estructural de la unitat d'injecció. Aquest model incorpora el controlador Injectvisor - V30, que incrementa substancialment la capacitat de memorització de les condicions de model, amb una interfície de fàcil maneig per als operaris. A més, accepta la connexió de qualsevol tipus d'equip perifèric o auxiliar. Toshiba fabrica a mida models específics des de 5 tones (per microinjecció) fins a 3.500 tones.

Per a la presentació d'aquest model, CT Servei - Centrotécnica va comptar amb la presència de Yoshiaki Tayasu, director general de Toshiba Machine Europa, i d'un equip tècnic de la multinacional japonesa, que va explicar als assistents el funcionament i les característiques de la injectora elèctrica .

Equip de refrigeració industrial Frigo
Equip de refrigeració industrial Frigo.
Models de Moditec per a la trituració de termoplàstics
Models de Moditec per a la trituració de termoplàstics.
Descarregador de sacs bigbags i octogonals Helios Oktomat,
Descarregador de sacs bigbags i octogonals Helios Oktomat,.

Solucions a mida

En les jornades, l'empresa, que l'any que ve farà 30 anys, també va exposar el model Helios Oktomat, un descarregador de sacs bigbags i octogonals i la trituradora de termoplàstics a baixes revolucions (25 rpm) Goliath Plus, de Moditec, que garanteix menys escalfament, soroll, pols i desgast. Aquest model presenta reversibilitat de les pintes i contrapeines, granulometria en diferents mides, quadre elèctric ABS amb pantalla LCD i un nou sistema de detecció de metalls. També es va exhibir un equip de refrigeració d'aigua, una unitat monobloc, dotada de bomba i dipòsit.

A més de la seu central a Viladecans (Barcelona) i de la delegació a Madrid, CT Servei, SA treballa amb agents comercials en diferents autonomies, per cobrir tot el territori nacional. L'empresa disposa de tècnics especialitzats formats al Japó per Toshiba, un ampli estoc de recanvis i documentació, i la possibilitat de contractar un servei permanent per a assistència urgent, 24 hores al dia, 365 dies l'any.

Toshiba fabrica a mida models específics des de 5 tones per microinjecció
Toshiba fabrica a mida models específics des de 5 tones per microinjecció.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    12/09/2024

  • Newsletter Química

    05/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis