Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centrotécnica superó la prueba con éxito
Les seves representades presentar interessants novetats

Centrotécnica va superar la prova amb èxit

15/12/2001
Per a una empresa com Centrotécnica, amb un gran nombre d'empreses representades, una fira com la K és una veritable prova d'esforç. Requereix poc menys que el do de la presència en diversos estands al mateix temps. Desplaçar fins Düsseldorf a un gran equip va fer possible l'atenció dels seus clients en els nombrosos estands en què es requeria informació per part dels professionals espanyols. En aquestes pàgines veiem les novetats dels seus representades, a excepció de Italtech, Boy i els refrigeradors IF, la informació es pot veure en les seccions d'aquest mateix número 'Novetats en Injecció' i 'Novetats en Perifèrics', respectivament.
Imagen

Bielloni:

Va exposar quatre equips d'avantguarda que suposen un important avenç en aquest camp:

• Línia de coextrusió model STAR STRECH, capçal pla, per film extensible útil 2000 mm., Velocitat real 450 m / minut i producció de 1000 kg / h. Capçal automàtic, control de gruix "Beta ganga" de fabricació americana.

Bobinador amb robot manipulador, aspes i bobines permetent canvis inferiors a 60 segons. Sistema de recuperació i reintegrament en línia de les retallades és del tipus forçat del triturat en sec.

• Línia de coextrusió film en bombolla a 3 capes per film tècnic, amb anell de refredament automàtic a fluid segmentat. Capçal multisplit que ofereix òptima homogeneïtzació de temperatures i temps de permanència sota l'melt.

• Impressora flexogràfica a 8 colors tipus "gearless" model TEOREMA, amb canvi de camises a màquina.

• Talladora-rebobinadora model B87S, versió moderna, amb interface elèctric operador / màquina, aspes a esferes per blocatge i canvi ràpid de bobines acabades.

EP2:

Va presentar a Düsseldorf la seva àmplia gamma de molins convencionals d'alt rendiment, amb acabats i qualitat excepcionals, insonoritzats i amb els més variats accessoris per permetre l'adaptació al procés més exigent. Als sistemes d'alimentació i assecat, cal afegir els necessaris sistemes de dosificació gravimètrica i volumètrica; deshumidificadors de material i sistemes d'alimentació centralitzada. Tots aquests equips van estar presents a Düsseldorf, mostrant l'última tecnologia en aquest camp, amb la qualitat que acredita aquesta reconeguda marca.
Les centrífugues assecadores del tipus modular, que permeten substituir les parts sotmeses a desgast, per la fricció del grànul

Gala:

Va exposar els nous avenços introduïts en els seus sistemes de granulació sota aigua:

• Els sistemes de tall amb ajustament de les fulles de forma precisa, mitjançant un sistema pneumàtic.

• Les centrífugues assecadores del tipus modular, que permeten substituir les parts sotmeses a desgast, per la fricció del grànul. D'aquesta manera, es redueix enormement el cost de manteniment i són idònies per al centrifugat de grànuls carregats, com ara amb el 50% fibra de vidre.

• Nous models per a canvis ràpids de color o materials. els famosos models MB per masterbatch s'amplien fins a 1.000 kg / h. En aquest model s'ha incorporat, dins del tanc el recollidor de fins.

• Presentació dels nous sistemes de tall fins a produccions de 40.000 kg / h.

Amb les extrusores Maris es poden produir, entre altres, masterbatch, mescles polimèriques, polímers tècnics carregats, compostos per a cables sense halògens ...

Maris:

Va presentar l'última tecnologia en extrusores doble cargol corrotantes, componibles per elements. Seran tres extrusores models:

• TM30HT de laboratori, girs d'eixos 900 rpm

• TM40MW girs de clavegueres 600 rpm

• TM80HT girs de clavegueres 1300 rpm

Amb les extrusores Maris es puedep Introduir el següent: masterbatch, mescles polimèriques, polímers tècnics carregats, compostos per a cables sense halògens, mescles de cautxús en continu EPDM-SBR-NBR-NR, additius polimèrics per a olis de motors, hot melt base SIS- SBS-EVA, granza expandida de LDPE-EVA, granza expandida i reticular base EVA-PE-GOMA, gransa additius químics 100% sense vehicle polimèric, adhesius hot melt amb base cautxú natural, poliolefines amb addició d'anhídrid maleic, extrusió reactiva, etc .

Moditec:

En el seu stan es va poder veure una renovada gamma dels reeixits trituradors a baixes revolucions i alt parell GOLIAT i BIGGER, capaços de recuperar colades i peces sense pols, sense soroll, sense danyar l'estructura dels materials i amb una baixa potència instal. Als més de 20 models existents, i 50 variants, segons aplicacions, es sumaran novetats que revolucionaran aquest sector, com és el molí de doble eix contrarrotants, per a envasos de bufat, únic al mercat, desenvolupat i patentat per Moditec. Altres equips presentats seran els molins per a instal lar sota motlle amb tremuja d'obertura automàtica i atur de rotor automàtic, trituradors de 3 eixos amb ABS i equips per a trituració de peces voluminoses.

PRT:

Va estar present a la fira amb l'última tecnologia en extrusió i línies completes per a recuperació de materials plàstics, destacant els sistemes amb tall en capçal sota aigua, centrífugues i línies compactes, sempre amb l'excel lent qualitat, acabats i prestacions de PRT. D'especial interès són les aplicacions especials desenvolupades per a la fabricació de palets amb material reciclat, recobriment de tubs d'acer per a canalització de gas, i les noves línies per recuperació en línia de sobrants de film, que permeten un notable estalvi a aquest tipus de transformadors .
Imagen

TSA:

Va mostrar com a primícia mundial la nova extrusora doble cargol corrotante EMP45 per a la indústria del masterbatch. El extrusor amb cilindre d'obertura a "petxina", escalfament elèctric, refredament per aigua, longitud 40:1 i eixos componibles, és robust, compacte, oferint altes produccions. Dotat de motor 48 kW., El gir de clavegueres és de 600 rpm, en alternativa 60 kW. a 750 r.p.m. També s'exhibeix el model EMP26. TSA amb aquesta nova aportació ofereix la seva gamma de laboratori i producció basant-se en extrusores diàmetre eixos 21-26-32 i 45 mm
Imagen

Union:

Va mostrar la calandra model LFI especial per làmina PET-PP; construïda amb inclinació de 45 °, motorització dels cilindres independent, fàcil i ràpida substitució dels cilindres, sistema "cross-axis", fulla d'aire, tancament de cilindres mecànic apte per aconseguir 150 kg / cm. de pressió lineal. La LFI és sens dubte la calandra més versàtil del mercat. També s'exhibirà extrusora, capçal i calibrador del tipus ratllat, aigua en contacte amb el material, per obtenir altes produccions 14 m / minut en planxa alveolar.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    12/09/2024

  • Newsletter Química

    05/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis