Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Molinos: no sólo granular o triturar

Destaquem noves línies de molins per a la indústria del plàstic

Molins: no només granular o triturar

Redacció Interempresas20/05/2014

Si l'usuari busca cada vegada més solucions en un sol equip, els fabricants de molins han sabut escoltar les seves demandes i avui trobem en el comprat màquines que van més enllà de la mera trituración. A continuació vam mostrar el molí triturador de Moditec Goliath Plus ‘Slide’, signatura representada per Centrotécnica; la sèrie de GRS de Getecha, distribuïda per Coscollola Comercial, ideada per a treballs en sala blanca; els molins especials per a plàstics trencadissos de Wanner, representats per Helmut Roegele; els molins "a cor obert" de Rapid, distribuïts distribuïts per Augusto Guimarãés & Irmão Espanya, SLU (AGI Espanya) o la sèrie de molins robusts de la seriï SMS de Herbold Mecksheim GmbH, que comercialitza Comercial Schneider.

 

Nous trituradores Moditec Goliath Plus ‘Slide’

La particular tecnologia dels trituradores Moditec a baixa velocitat de tall, es basa en corrons dentats que mosseguen el material sense friccions, aconsegueix que aquest no es degradi i permeten un substancial augment en el percentatge de triturado a barrejar amb el material verge per l'alta qualitat del triturado, regular, no degradat i exempt de pols. La nova generació de la gamma ‘Slide’ tenen la particularitat de disposar d'un sistema d'acoblament entre el motor-reductor i l'eix de la càmera de tall, desacoplable, alliberant aquest últim en pocs segons, la qual cosa facilita les labors de manteniment i neteja. La nova ubicació del motor en posició vertical fan l'equip més compacte, si cap.

Imagen

A més el sistema IMD de detecció de metalls en càmera de trituración, creat i patentat per Mo-vaig donar-tec, és capaç de detectar qualsevol partícula metàl·lica i detenir l'equip en 40 mil·lèsimes de segon, evitant danys a est o l'enviament de partícules metàl·liques al circuit de materials, evitant eventuals avaries en màquines i motlles.

L'àmplia la gamma de trituradores que van des de petits equips de sobretaula per a laboratori i micro injecció, passant per trituradores a peu de màquina de diferents mesures, i fins a grans unitats de recuperació de 746 x 840 mm de boca, treballen sempre a baixa velocitat de gir del rotor de cort (25 rpm) amb un elevat parell de gir resultant, motorització de baixa potència (reduït consum). Components de la càmera de tall fabricats en material tractat anti desgast que atorga una llarga vida al conjunt (fins i tot treballant amb materials abrasius), escassa necessitat de manteniment i l'obertura en 2 meitats del cos principal de l'equip permet una fàcil, segura i ràpida neteja, així com l'accés per a qualsevol tipus d'intervenció.

Molins GRS de Getecha per a sala blanca

Entre altres sèries, Getecha desenvolupa molins a prova de pols per a exigències de sala neta amb estàndards (partícules <> 1,0 μm) necessari en la transformació de plàstics. La solució de granulació, basada en els models GRS 180 / GRS 300 amb tall rotatiu, treballa en entorns a prova de pols i l'entrada de la seva tremuja evita l'ejecció del material granulado.

Els models el GRS180 o el GRS300 permeten abocar el material directament a la gran boca d'entrada i després, directe al rotor inclinat. Allí es tritura de forma uniforme i fiable. A més, aquests molins destaquen perquè passen immediatament a ple rendiment.

Els granuladores GRS tenen una càmera de granulado dividida i una gran boca de la càmera de granulació que arrenca en servei ple des de la parada fins i tot quan estan plenes.

GRS 180

GRS 180.

El model GSR 180 té una càmera de granulado de 285 x 200 mm, un rotor Ø de 180 mm, un motor de 2,2 kW i un rendiment de 35 kg/h.

Així mateix, el model GSR 300 compta amb una càmera de granulado de 450 x 335 mm, un rotor Ø de 300 mm, un motor de 5,5 kW i un rendiment de 80 kg/h.

Molins de Wanner

Especialment dissenyat per a tractament de materials plàstics trencadissos. Per mitjà de trituradores preliminars compactes, les peces i abeuradors plàstics se sotmeten a un mòlt previ i a continuació mitjançant corrons dentats es trituran sense tamís fins a la grandària de partícula final.

Comparats amb els de la sèrie C, s'obtenen avantatges addicionals respecte a la qualitat del material obtingut, especialment amb materials trencadissos i abeuradors fins.

D'aquesta manera no semblen estelles i per tant, el material de mòlta final presenta menor quantitat de parts fines en el cas dels materials plàstics trencadissos. Les màquines de la sèrie Xtra també posseeixen una construcció molt compacta i resulten fàcils de netejar. Les eines de tall endurides fabricades amb aliatges d'acer d'alta qualitat, garanteixen una llarga durabilitat fins i tot triturando plàstics abrasius.

Imagen

D'altra banda, el model Compact, és una sèrie universal de molins granuladores a peu de màquina amb una tècnica que s'ha acreditat milers de vegades en la seva aplicació per als processos de modelo per injecció i bufat.

La geometria optimitzada de trituración permet transformar qualsevol tipus de plàstic convencional en material mòlt d'alta qualitat i pràcticament sense pols. No importa què tipus de termoplàstics (TPE) tous gomosos o tècnics reforçats i abrasius es tracti.

La sèrie C està dotada de components de material especialment endurit constituint-se en màquines polifacètiques ideals per a tot tipus d'empresa transformadora de plàstics. Permet un fàcil lliure accés a la càmera de mòlta, per a la seva ràpida i senzilla neteja, facilitant així els múltiples canvis de material.

 

Imagen

Per la seva banda, els molins de la sèrie Energy de Wanner són màquines ideals per a la granulació de parts voluminoses i trituración primària de desaprofitaments i abeuradors acumulats.

Gràcies a la construcció de la càmera de mòlta i els rotors amb propietats enèrgiques d'arrossegament, es garanteix que els abeuradors enrotllats o peces igual facilitat i rapidesa. Els molins granuladores estan fabricats de sèrie amb carcassa insonoritzada integrada, la qual cosa assegura un eficaç amortiment dels sorolls.

Per mitjà d'algunes maniobres manuals i completament sense l'ajuda d'eines es pot obrir fàcilment la càmera de mòlta i efectuar la seva ràpida neteja.

 

Imagen

Molins Rapid

Els molins Rapid disposen d'un disseny ergonòmic que permet obrir la càmera de cort completa i aconseguir un accés total al cor de la màquina facilitant una neteja, manteniment i inspecció molt més ràpides.

En un parell de passos – i sense la utilització d'eines – s'aconsegueix un ràpid i fàcil accés a la càmera de tall i components associats, incloent les fulles fixes i rotatives, per a neteja, canvi o manteniment. Accés visual clar als elements del cor de la màquina que permet una inspecció “visiblement net” i el vistiplau de la màquina abans de finalitzar l'operació, prevenint la contaminació potencial en els canvis de color i material. Per aquest motiu qualsevol reducció en aquests costos, en termes de temps i diners, tindrà un impacte directe en l'eficiència i funcionament de la màquina.

Imagen

El molí de baixa velocitat Rapid 150 que comercialitza Guzmán Polímers és ideal per a aplicacions estàndard a peu de màquina o com a petit molí central. Aquesta línia de producte incorpora importants avanços tecnològics que contribueixen a un funcionament d'altes prestacions i que han convertit a Rapid en una referència de primera línia en molins. Per adaptar-se perfectament a totes les seves necessitats de trituración, Rapid ofereix una gamma de quatre models compactes, configurats de fàbrica, que abasten un ampli interval de fluxos de procés de material.

El model 600, és el major dels molins cor-obert que s'ha fet mai, és la sèrie 600 de Rapid Granulator que permet reduir fins al 50% els temps de manteniment i neteja, sense comprometre la seguretat o la qualitat del triturado.

Bé de forma centralitzada o a peu de màquina, la sèrie 600 està dissenyada per a un alt volum de trituración de peces injectades, de bufat o d'extrusió i rebutjades, i poden aconseguir capacitats de fins a 2.500 kg/h. La sèrie, que té un diàmetre de rotor de 600 mm, està disponible en amplàries de 900, 1.200 i fins i tot 1.500 mm. A més, per donar fins i tot més flexibilitat, les màquines es poden equipar amb la càmera de cort Súper Tangencial de Rapid per permetre el triturado de peces més grans que el diàmetre del rotor.

 

Imagen

Molins SMS d'Herbold Mecksheim

La sèrie de molins robusts de la seriï SMS d'estat Herbold Mecksheim GmbH, representada per Comercial Schneider, són màquines que consten de rotors d'amples de 600 fins a 2000 mm, amb potències d'accionaments de 45 fins a 315 kW. Les fulles estan dissenyades en forma de segments, donant-se prioritat en el disseny a la facilitat i senzillesa d'intercanvi de les eines, i tot això en un només procés de treball.

Demandes típiques per a aquests molins són: trossos semiacabados pesats i de gruixudes parets de PE, PP, POM i PA, tubs amb grans grossors de paret i coques grans d'arrencades. No obstant això, no solament és díficil triturar material de gruixudes parets, si no també fibra d'aramid (que per exemple s'utilitza per a la fabricació d'armilles antibalas), fibres de carbó i materials de composite, tot això com a materials difícils de triturar.

Com a exemples típics també s'han d'esmentar les deixalles brutes de materials sintètics, que són molt abrasius. En cas de triturarse en molins amb fulles desgastades s'origina una gran càrrega sobre el rotor i la carcassa: S'ha d'evitar que s'originin talls i trencaments en funcionament continu.

Per què en un pas? En molts casos no hi ha suficient espai per muntar una solució a dos passos. També influeix l'aspecte i la limitació de rendiment de la pretrituración. Moltes vegades s'exerceix una influència negativa sobre la qualitat del material triturado, si s'ha triturado amb les eines en males condicions: la granza no tindrà bones propietats de fluïdesa, ni la densitat adequada. Una altra raó per triar un poceso de tituración en un pas, poden ser lots petits de materials a triturar. O bé lots petits de materials que requereixen realitzar neteges freqüents. Finalment cal esmentar que dues màquines requereixen dues vegades treballs de manteniment i dues vegades treballs de reparació.

Per a materials abrasius, per exemple material reforçat amb fibra de vidre, la signatura ofereix rotors i carcasses blindades contra desgast disposats amb un marge de desgast recambiable.
foto

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Comercial Schneider, S.A.
Coscollola Cial, S.L.
Guzmán Polymers, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    12/09/2024

  • Newsletter Química

    05/09/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis