Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aoki inaugura una exhibición permanente en Japón aplicada a la producción de envases de PET

Aoki inaugura una exhibició permanent a Japó aplicada a la producció d'envasos de PET

18/12/2013
Imagen

La innovació en tecnologia de l'empresa japonesa Aoki, signatura representada per Centrotécnica, aplicada a la producció d'envasos de PET en processos d'injecció estirat bufat, es mostra des del present mes de desembre i fins a finals del 2014, en una exhibició permanent en Aoki (Japó) amb tres màquines dotades de l'última tècnica desenvolupada per reduir temps de cicle i pes de l'envàs, mantenint o fins i tot millorant la qualitat del mateix. Tres exemples pràctics d'envasos que han millorat notablement respecte a les xifres amb les quals es produïen fins avui.

Un exemple és la garrafa de 5 litres que passa d'un pes, comunament acceptat al mercat de 86,3 grams. Produïda en una màquina SBIII-250P-50L en un cicle de 22 segons amb motlle de 2 cavitats, a un pes final de 74 grams i en un temps de cicle de gairebé la meitat: 12, 5 segons en la mateixa màquina.  Consta així mateix, d'un motlle de dues cavitats, produint 576 ampolles per hora, la qual cosa representa 4.147.200 ampolles a l'any. En aquesta producció, aquestes xifres suposarien a més un estalvi de gairebé 40 tones de material a l'any. "Si a més considerem que amb la reducció de temps de cicle a la meitat produïm el doble o podem produir el mateix en la meitat de temps, això suposa per al transformador una alta productivitat i aprofitament de màquina, reducció de costos, consums, desgast mecànic i costos de manteniment així com una producció més eficient i ecològica", afirmen des de la signatura japonesa.

Sobre aquestes i altres aplicacions pràctiques es parlarà detalladament durant el 2º seminari tècnic d'Aoki que es realitzarà pròximament en la instal·lacions de Centrotécnica –C.T.Servei, i que s'imparteix dins de les seves pròpies instal·lacions en el marc d'un ampli showroom amb milers de mostres d'envasos produïts amb màquines Aoki a tot el món per les més diverses aplicacions, sectors i de diversos materials.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    19/09/2024

  • Newsletter Química

    12/09/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis