Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Attraction celebrará un recorrido de novedades para los medios de comunicación

Fruit Attraction celebrarà un recorregut de novetats per als mitjans de comunicació

24/07/2012

24 de juliol de 2012

La Fira Internacional del sector de fruites i hortalisses, Fruit Attraction, pretén en la seva propera edició, que se celebra del 24 al 26 d'octubre, reforçar el seu perfil com a eina comercial de primer ordre per al sector. Per a això, el Saló va a crear una ruta de novetats destinada, especialment, als mitjans de comunicació presents en la Fira. Amb aquesta iniciativa, es pretén facilitar el treball dels informadors agilitant que coneguin els productes i les noves varietats que es presenten al mercat, al mateix temps que els expositors es beneficien de la repercussió mediàtica d'aquestes presentacions.

El recorregut de premsa se celebrarà coincidint amb la jornada inaugural de la Fira, el 24 d'octubre, i en ell s'inclouran les últimes propostes dels expositors, que comptaran amb al voltant de 10 minuts per fer una exposició al grup de periodistes del seu producte, servei o varietat. L'organització de Fruit Attraction s'encarregarà de realitzar un recorregut lògic pels pavellons perquè les presentacions als mitjans es desenvolupin de la manera més àgil possible.

Amb aquesta proposta, Fruit Attraction reforça el seu compromís amb els participants en la fira oferint-los la possibilitat que entrin en contacte amb els principals mitjans de comunicació del sector i multipliquin l'impacte mediàtic de la seva presència en la Fira. De cara als periodistes, els facilita la identificació de les principals novetats que es presenten en el saló.

Empreses o entitats relacionades

Fruit Attraction - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades