Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Exitoso cierre de la campaña 'La Superproducción de los Clásicos' de Nunhems

Reeixit tancament de la campanya 'La Superproducció dels Clàssics' de Nunhems

20/07/2012

20 de juliol de 2012

Miguel Espinosa, tècnic especialista de pebrot de Nunhems Spain, va lliurar el premi de la campanya 'La Superproducció dels Clàssics', que l'empresa ha dut a terme a la zona d'Almeria per promocionar les seves varietats de pebrots Califòrnia, Mustang F1 i Daytona F1. La campanya va començar el passat mes d'abril i sota el lema de la 'superproducció' ha posat de manifest la principal característica d'aquestes varietats. Seguint amb la tònica de les campanyes anteriors, aquest any també estava vinculada al món del cinema i els 'Clàssics' de Nunhems, han seguit collint èxits un any més.

Per participar en la promoció, els interessats havien d'enviar una fotografia amb una imatge de pebrots desenvolupada en realitat augmentada para la visualització de la qual Nunhems va distribuir codis en més de 40 punts de venda de la província.

La foto guanyadora d'Alfredo Fuentes Jiménez
La foto guanyadora d'Alfredo Fuentes Jiménez.
El lliurament del premi es va dur a terme en les instal·lacions d'Iris Inver, magatzem de subministraments on va participar el guanyador, Alfredo Fuentes Jiménez. Nunhems segueix treballant dia a dia per desenvolupar noves varietats per a la zona, amb les quals ampliar la seva cartera de productes i satisfer la demanda del mercat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades