Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Programa de Compradores de Fruit Attraction atraerá a más de 600 invitados de todo el mundo

El Programa de Compradors de Fruit Attraction atraurà a més de 600 convidats de tot el món

18/06/2012

18 de juny de 2012

La Fira Internacional del Sector de Fruites i Hortalisses, Fruit Attraction, en col·laboració amb la Cambra de comerç de Madrid, ha engegat el seu Programa de Compradors Internacionals. Aquesta proposta permet a les empreses expositores del saló, que se celebra a Madrid del 24 al 26 d'octubre, seleccionar als professionals d'interès per al seu negoci que desitgen que siguin convidats per la fira organitzada per Ifema i Fepex.

A proposta dels expositors, l'organització del saló cursarà les invitacions als professionals i s'ocuparà de realitzar totes les gestions necessàries: transport, allotjament, agenda de treball, etc. Per a això, les empreses han de presentar la seva proposta de convidats abans del 27 de juliol.

El Programa de Compradors Internacionals ha ampliat en aquesta convocatòria el nombre de places superant els 600 convidats, en la seva majoria, professionals de la cadena de compres i distribució de tot el món, amb alt poder de decisió en la seva empresa i capacitat per negociar en la fira.

Empreses o entitats relacionades

Fruit Attraction - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades