Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ruter AA: Mayor rendimiento en pepino – Ensayo comercial, España
Assajos - Gamma Bionutrientes i aminoàcids

Ruter AA: Major rendiment en cogombre – Assajo comercial, Espanya

HorticomNews28/08/2005

28 d'agost de 2005

El següent assaig realitzat a Espanya va avaluar l'eficàcia de Ruter AA sobre la producció en el cultiu de cogombre. Aquest producte està especialment indicat per afavorir l'enraizamiento i estimular el creixement en cultius hortícoles durant les primeres fases del cicle vegetatiu.

El següent assaig realitzat a Espanya va avaluar l'eficàcia de Ruter AA sobre la producció en el cultiu de cogombre. Aquest producte està especialment indicat per afavorir l'enraizamiento i estimular el creixement en cultius hortícoles durant les primeres fases del cicle vegetatiu.

Els resultats d'aquest assaig, com pot observar-se en la figura 1, indiquen un increment en la producció de Ruter AA enfront del testimoni del 8%.

Aquest augment s'explica a causa que el producte presenta una composició completa i equilibrada, amb un alt contingut en matèria orgàniques (18% p/v) i L-aminoàcids actius, en particular d'arginina i metionina, els quals exerceixen un important efecte sobre el desenvolupament radicular.

A més, el producte incorpora micronutrientes (Fe, Mn i Zn) estables i quelados pels agents quelantes EDDHA i EDTA, i macronutrientes, entre els quals destaca l'alt contingut en fòsfor, macroelemento imprescindible durant les primeres etapes de creixement dels cultius.

Condicions de l'assaig
• Data: 2004
• Localitat: Els Palaus (Sevilla).
• Cultiu: Cogombre baix hivernacle.
• Variables avaluades: Rendiment total.

Per a més informació: www.tradecorp.com.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades