Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Brasil inicia los primeros envíos de jugo de naranja natural al mercado europeo
Enviament de sucs naturals refrigerats a Europa usant un vaixell frigorífic dissenyat a aquest efecte

Brasil inicia els primers enviaments de suc de taronja natural al mercat europeu

Horticom News10/05/2005

10 de maig de 2005

El fet que les empreses brasileres de suc de fruites, i especialment de taronja, optin per competir en l'àmbit dels sucs naturals refrigerats dins del territori europeu pot convertir-se en un nou motiu d'inquietud per als productors espanyols de sucs de cítrics.
Gràcies als seus reduïts costos i als seus baixos preus de penetració, els sucs brasilers no troben rival

El fet que les empreses brasileres de suc de fruites, i especialment de taronja, optin per competir en l'àmbit dels sucs naturals refrigerats dins del territori europeu pot convertir-se en un nou motiu d'inquietud per als productors espanyols de sucs de cítrics.
Ara com ara, i gràcies als seus reduïts costos i als seus baixos preus de penetració, els sucs concentrats brasilers no troben rival. No obstant això, per raons evidents de proximitat geogràfica, els sucs naturals refrigerats espanyols o europeus segueixen comptant amb un avantatge competitiu a Europa que resulta decisiva enfront dels productes brasilers. No obstant això, i segons les fonts consultades, el panorama podria sofrir modificacions si Brasil és capaç de perfeccionar els seus sistemes per exportar fins a Europa.
Les estratègies que pugui desenvolupar Brasil no passen desapercebudes en la Comunitat i menys en un moment que, en el terreny de la indústria naranjera, està marcat per l'ambiciós projecte promogut pels exportadors del Comitè de Gestió sota els auspicis de la Conselleria d'Agricultura i consistent en l'engegada d'una fàbrica de sucs de clementina que permeti retirar els excedents d'aquesta varietat del mercat en fresc.
Aquest projecte, ha despertat recels i dubtes entre els responsables d'Agriconsa, societat valenciana dedicada a l'elaboració de sucs de taronja i clementina i la capital de la qual pertany en un 40% a la Generalitat. La resta l'hi reparteixen entre Anecoop i un grup de cooperatives. (Sergio Carbó, València)

Publicada en Atcitrus: www.atcitrus.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades