Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 9º Concurso de Rosas del Vendrell (Tarragona)
Els dies 7 i 8 de maig

9º Concurs de Roses de l'el Vendrell (Tarragona)

HorticomNews18/04/2005

18 d'abril de 2005

Els dies 7 i 8 de maig se celebra en l'el Vendrell (Tarragona) el 9º Concurs de Roses, 2º Concurs de decoració de balconades del Vendrell, La Mostra de jardins i el bateig de la rosa "Pau Casals"de Meilland.

Programa:

  • Divendres 6 de maig del 2005:
    - A partir de les 10 h, en la Rambla de l'el Vendrell: Mostra de jardins (la mostra estarà oberta fins al diumenge 8 de maig del 2005).
  • Dissabte 7 de maig de 2005:
    - De les 8 a les 11h, al Centre cívic de "L'Estació" (la Rambla s/n): Recepció de les roses concursants.
    -
    De les 10 a les 14 h i de les 17 a les 21h, en la Rambla de l'el Vendrell. 9º Mercat de la Planta i Flor de l'el Vendrell.
    - De les 10 a les 14 h i de les 17 a les 21h, en la Rambla de l'el Vendrell. 5as Jornades d'art floral, a càrrec de Jordi Duran. Elaboració de composicones de plantes i flors tradicionals autòctones, (Totes les composicions seran sortejades entre els visitants al 9º Mercat de la Planta i Flor de l'el Vendrell).
    - De les 12 a les 13 h, al Centre cívic "L'Estació". Puntuació i deliberació del jurat.
    - De les 17 a les 21h, al Centre cívic L'Estació. Obertura al públic de 9º Concurs de Roses de l'el Vendrell.
  • Domingo 8 de maig de 2005:
    - De les 10 a les 14 h i de les 17 a les 21 h, al Centre cívic L'Estació. 9º Concurs de Roses de l'el Vendrell.
    -
    De les 10 a les 14 h i de les 17 a les 21 h, al Centre cívic L'Estació.  9º Mercat de la Planta i Flor de l'el Vendrell.
    - De les 10 a les 14 h, en la Rambla de l'el Vendrell. 5as Jornades d'art floral, a càrrec de Jordi Duran. Elaboració de composicones de plantes i flors tradicionals autòctones, (Totes les composicions seran sortejades entre els visitants al 9º Mercat de la Planta i Flor de l'el Vendrell).
    - A les 13:30 h, en el stand de les Jornades d'art floral. Sorteig de totes les composicions realitzades.
    - A les 18 h, al Centre cívic "L'Estació". Lliurament de premis de el 9º Concurs de Roses del Vendrell i el 2º Concurs de decoració de balconades de l'el Vendrell.

Per a més informació i inscripcions:
- Patronat Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell
  Camí Reial, 13-17, 2a planta (L'Eina)
  Tel. 977 665 253
- SAC, plaça Vella, nº 1
  Tel. 977 166 400
- CIT del Vendrell, ctra. del Dr. Robert, nº 33
  Tel. 977 660 292

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades