Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistema de preenfriamiento
Micro-túnel

Sistema de preenfriamiento

Horticom News18/04/2005

18 d'abril de 2005

Micro-Túnel és el nom de la família de productes fabricats per Pretecval destinats al preenfriamiento i congelació amb sistemes de desenvolupament propi i de tecnologia patentada. Aquests equips són fabricats en unitats estàndard que faciliten la seva instal·lació i engegada, podent-se muntar des d'una sola unitat fins a tantes com la instal·lació ho requereixi.

 

Micro-Túnel és el nom de la família de productes fabricats per Pretecval destinats a el preenfriamiento i congelació amb sistemes de desenvolupament propi i de tecnologia patentada.
Aquests equips són fabricats en unitats estàndard que faciliten la seva instal·lació i engegada, podent-se muntar des d'una sola unitat fins a tantes com la instal·lació ho requereixi.
Pretecval disposa d'un departament d'assessorament i assistència tècnica per als clients per a la correcta i eficaç engegada dels equips. A més, en aquells projectes que per les seves dimensions o característiques especials no s'adapten als nostres models estàndard, treballa conjuntament amb la signatura instal·ladora o fabricant de l'equip de poscosecha per donar una solució personalitzada en aquests casos especials.

micro-tunelmicro-tunel

El sistema MICRO-TUNEL està compost per una sèrie de panells buits estandarditzats segons mesures palet o euro-palet units sobre una guia o reforç subjecta al sòl. D'aquesta manera es van muntant els túnels o vies on posteriorment s'emmagatzemarà el producte.

panells
esquema

Aquestes vies estaran cobertes per un fals sostre sobre el qual s'instal·laran tots els elements d'aspiració i reciclatge d'aire del circuit.
Enfront de les vias estárá situada la sortida d'aire i al final d'aquestes l'aspiració per això tot l'aire fred s'anirà filtrant a través dels panells els quals transmetran l'aire al producte a través d'unes llepis de sortida de manera que li arribi de manera uniforme fins a encontra el seu objectiu que serà l'aspiració.

Entre els avantatges del preenfriamiento de el Micro-Túnel estan:
Les de estalvio d'espai ja que s'unifica en un mateix recinte la càmera de preenfriamiento i expedició.

Estalvio econòmic i de temps:

- Per ser el sistema de preenfriamiento més ràpid del mercat.
- A major rapidesa de preenfriamiento disminueix el percentatge de minvaments.
- En trobar-se en un mateix recinte la càmera de preenfriamiento i expedició s'evita una manipulació de la càrrega.
- Màxim aprofitament de l'energia ja que podem començar a refredar la mercaderia des de l'entrada del primer palet.
- Amb el Micro-Túnel l'aire passa a través del producte per tres de les quatre cares del palet, de manera que s'homogeniza la temperatura del palet més ràpidament que amb altres sistemes, abaratint així en cost del preenfriamiento.
- En estar en el mateix recinte tenim la potència frigorífica unificada, de tal forma que a part d'ajustar els consums a les necessitats de la càrrega, podem incrementar la potència frigorífica en una o diverses vies.

- Aquestes vies poden tenir una o dues altures.

micro-túnelmicro-túnel

Major operativitat:

- En ser el sistema de preenfriamiento més ràpid del mercat i tenir capacitat de preenfriar ràpid, permet al client planificar les produccions a la seva conveniència.
- Es pot emmagatzemar, per expedicions, per calibres, per classes, etc.
- Es poden tenir diferents “Micro-Túnels” a diferents temperatures al mateix temps, a causa que per exemple hi ha diferents expedicions per a diferents mercats.
- De la forma que fem circular l'aire per la càrrega, l'aire més fred passa primer a través de l'últim palet emmagatzemat, passant així l'aire més fred pel gènere més calent.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades