Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fedemco concede los primeros certificados de calidad GROW Quality
Nota de premsa

Fedemco concedeix els primers certificats de qualitat GROW Quality

Horticom News17/03/2005

17 de març de 2005

La concessió del certificat, i el segell "GROW-Quality" sobre l'envàs es converteix en un valor afegit per l'envasador, perquè garanteix que els envasos han estat fabricats d'acord amb els requisits reflectits en el seu Reglament Tècnic, i que per tant superen les proves de compressió, flexió de fons, apilamiento i vibració indicades en el mateix.

NOTA DE PREMSA

Fedemco concedeix els primers certificats de qualitat "GROW Quality"

La nova marca de qualitat garanteix un immillorable comportament dels envasos de fusta dins de la cadena de comercialització hortofrutícola

El Palau de Congressos de València ha acollit en el dia d'avui l'acte de lliurament dels primers certificats "GROW Quality" a les empreses: Envasos Antonio Grau, Envasos Escriche, Envasos Mont, Faense, Gandimader, Irun d'Envasos, Juan Vallés, Nulenvás, Platones i Caixes, i Vicente Fenollosa, pertanyents a FEDEMCO/ GROW.
L'acte,  presidit per Ana Botella, Cap d'Àrea de Foment de la Innovació de l'IMPIVA (Institut de la Mitjana i Petita Indústria Valenciana), que ha recolzat la iniciativa, va explicar també amb la presència de representants d'AIDIMA (Institut Tecnològic de la Fusta), que ha assistit tècnicament al projecte.
A partir de les normes AENOR per a envasos hortofrutícolas i dels assajos homologats d'envasos, s'ha desenvolupat  un Reglament de Control Tècnic de Qualitat "GROW-Quality" que estableix estàndards de qualitat en el disseny i fabricació d'envasos hortofrutícolas.
La concessió del certificat, i el segell "GROW-Quality" sobre l'envàs es converteix en un valor afegit per l'envasador, perquè garanteix que els envasos han estat fabricats d'acord amb els requisits reflectits en el seu Reglament Tècnic, i que per tant superen les proves de compressió, flexió de fons, apilamiento i vibració indicades en el mateix.
FEDEMCO gestiona la marca  GROW a Espanya, que garanteix la reciclabilidad dels envasos de fusta hortofrutícolas.
La xarxa europea GROW (Group Recycling of Wood), en la qual FEDEMCO està integrada, promou a més la recuperació i reciclat dels residus d'envasos de fusta GROW  en destinació.


València,  17 de març de 2005.- FEDEMCO

Per a més informació contacteu amb Fernando Trénor, Tel. 96 349 57 13, e-mail: ftrenor@fedemco.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades