Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Feria AGF Totaal, certificada por la UFI
Més possibilitats per als exportadors d'obtenir subvencions

La Fira AGF Totaal, certificada per la UFI

HorticomNews02/03/2005

2 de març de 2005

La fira internacional de fruites i hortalisses AGF TOTAAL, que se celebrarà del 12 al 14 de setembre proper en Ahoy Rotterdam, ha rebut recentment el certificat UFI. Aquest segell de qualitat, atorgat per l'Associació Mundial de la Indústria Firal, és l'indicatiu més important a nivell internacional de la qualitat i professionalitat en el sector de fires i exposicions.

La fira internacional de fruites i hortalisses AGF TOTAAL, que se celebrarà del 12 al 14 de setembre proper en Ahoy Rotterdam, ha rebut recentment el certificat UFI. Aquest segell de qualitat, atorgat per l'Associació Mundial de la Indústria Firal, és l'indicatiu més important a nivell internacional de la qualitat i professionalitat en el sector de fires i exposicions.

Els experts i certificadors de la UFI donen aquest reconeixement, el màxim que una fira pot obtenir, a l'AGF TOTAAL motivats per l'alt nivell professional i el caràcter internacional d'aquesta fira biennal. Aquest certificat de qualitat obre el camí a empreses interessades a participar en la fira AGF TOTAAL 2005 si desitgen obtenir subvencions per part de les autoritats nacionals o autònomes.

Nicole donin Toom, Exhibition Manager d'Ahoy’ – Centre de Congressos i Exposicions de Rotterdam, comenta: “Ens enorgulleix haver estat reconeguts per la UFI. El certificat es refereix tant a l'organització firal com a la ubicació i les instal·lacions d'Ahoy. Amb això es confirma l'òptima organització i el caràcter internacional de la fira biennal AGF TOTAAL. A més, per als nostres expositors provinents de tot el món el certificat UFI els servirà com a segell de garantia quan demanin subvencions per facilitar la seva participació en l'AGF TOTAAL 2005.

La Fira AGF TOTAAL s'ha convertit en els últims anys en una de les principals fires internacionals d'Europa. L'última edició, la del 2003, va comptar amb la participació de més de 400 expositors de 32 països i 15.000 visitants exclusivament professionals procedents de 62 països. La fira AGF TOTAAL ofereix sobre una superfície de 20.000 m² una mostra actual del sector mundial del comerç de fruites i hortalisses.

Més informació sobre AGF TOTAAL 2005 es pot obtenir a la pàgina web www.agftotaal.nl o cridar a Agrobusiness Communications, S.L. 93 433 44 22 – fax 93 433 44 23 o enviar un correu electrònic a info@agftotaal.nl

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades