Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a En sus dos versiones mecánico e hidrostático el nuevo modelo CK30 supone una ampliación de la serie CK
Presentat en Samatec'04 per Catron Internacional

En les seves dues versions mecànic i hidrostàtic el nou model CK30 suposa una ampliació de la sèrie CK

Antonio Vállez10/01/2005

10 de gener de 2005

Catron Internacional S.A. va presentar el passat mes de desembre en la fira agrícola de Samatec celebrada a Madrid el nou model CK30 de la marca Kioti. En les seves dues versions Mecànic i Hidrostàtic aquest nou model suposa una ampliació de la sèrie CK que amb el benjamí de la gamma, el CK20 ha aconseguit un gran èxit entre els professionals de l'agricultura i la jardineria.

Catron Internacional S. a. va presentar el passat mes de desembre en la fira agrícola de Samatec celebrada a Madrid el nou model CK30 de la marca Kioti.



En les seves dues versions Mecànic i Hidrostàtic aquest nou model suposa una ampliació de la sèrie CK que amb el benjamí de la gamma, el CK20 ha aconseguit un gran èxit entre els professionals de l'agricultura i la jardineria.

El nou CK30 és un tractor compacte de doble tracció amb un motor de 3 cilindres dièsel refrigerat per aigua de 30 CV de potència bruta i un excel·lent parell motor que li permet treure un gran rendiment destacant a més el seu baix nivell de sorolls i vibracions, complint amb les normes de l'agència de Protecció del Medi ambient.

El CK30 es caracteritza per una còmoda conducció i una gran manejabilitat facilitats per la direcció assistida i una correcta organització de testimonis i indicadors en el panell de control del quadre de comandament.

Aquest nou model destaca per la facilitat a l'hora de realitzar les labors del camp d'una manera còmoda amb el seu disseny de capó inclinat oferint una major visibilitat frontal i permetent la utilització de pala carregadora i altres aperos de forma senzilla i eficaç.
El seu sistema hidràulic d'alt rendiment proporciona una força creixent. Un cabal de la bomba més alt augmenta la velocitat d'instruments i d'accessoris, reduint així el seu temps de treball.

El CK30 augmenta l'àmplia gamma Kioti caracteritzada per la seva qualitat i prestacions.

Per veure la ficaha tècnica del CK 30 faci clic aquí.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades